Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

Koga treba VOLETI, a od koga BEŽATI: Evo koji Zodijak će ti GARANTOVANO slomiti SRCE!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Strijelac

Bez ikakvog straha se možete vezati za Strelca ako primetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivnih talasa, koja je uvek spremna na nova iskušenja i avanture u koje će međutim ući sa vama, nikako sam. Oni najbolji Strelci su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudi. Čak i da ste vi pomalo “teška” osoba, sigurno nećete ostati ravnodušni prema kontrastu koji vam nudi njihova vrsna inteligencija i domišljatost. Možete biti sigurni u njihovu odanost, pogotovo ako ih budete pratili na njihovim dugim putovanjima. Sasvim sigurno ćete uživati u njihovom milovanju, nežnostima i udvaranju, kako u krevetu, tako i van njega.

 

 

 

I kod Strelca postoji “druga strana medalje”, ona koja govori o tome da ima Strelaca koji žive i onu lošiju stranu ovog znaka. Takvi naravno, nisu preporučljivi kao partneri. Ako primetite da je čovek sa kojim ste započeli vezu Don Žuan u najgorem smislu te reči, odnosno imena, egoista i pomalo varalica, odmah znate šta vam je činiti! Kod njih je ljubav prema sportu toliko jaka da ćete provesti nedelje i nedelje prikovani zajedno sa njim uz TV, sve dok ne počnete da ga mrzite. Ostaće gluvi na vaše predloge da negde izađete ili pođete na izlet. Ima izuzetno pragmatičnih Strelaca i pored toga vrlo škrtih i praznih, tako da ama baš ništa ne mogu da vam pruže. Kod ovakvih nema mnogo toga oko čega treba razmišljati: bolje da vam se negde zagube, nego da ih tražite!

 

Jarac

Ako vam se dopada neki Jarac, moraćete da budete veoma oprezni i da prekontrolišete sa kim vi to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe vrlo sposobne da zaštite partnera, da učine sve da vas usreće i naprave vam mir u kojem ćete uživati kako danas, tako i sutra. Ako misli da gradi sa vama budućnost, Jarac će i te kako znati da vodi svoje poslove, ne bi li vam podario lepu kuću i život u izobilju, ali bez megalomanije, sigurno i konkretno. Vredan je radnik, pun entuzijazma i poštuje sebi zadate obaveze i ciljeve.

 

 

 

 

Kakav je ukrevetu? Na žalost, većina Jaraca su veliki egoisti kada je seks u pitanju. Osim toga, skloni su i neverstvima, pogotovo ako naiđu na nekoga ko je zgodniji ili mlađi od vas. Možda je u pitanju to što žele da dokažu da su besprekorni i vitalni i to najverovatnije zbog toga što su Jarčevi naklonjeni mnogim kompleksima. Da bi pobedili svoju nesigurnost, mnogi od njih sebi zadaju vrlo ambiciozne planove na poslu, pa izgaraju na tome. Tako za vas imaju sve manje vremena, a i za prijatelje i sve ostalo što ne podrazumeva posao. Kući će se vraćati potišteni, biće kruti i zahtevni prema vama, što sve ukupno ne može služiti kao preporuka za životnog partnera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6