Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVEĆE tajne NAJLEPŠEG Zodijaka!

Nemojte NIKAD zaboraviti da je ona KRALJICA: Saznajte NAJVEĆE tajne NAJLEPŠEG Zodijaka!

18. listopada 2017. 0 By Admin

 

 

Odnos im je obično na drugom mestu, ali to nikako ne znači da nisu strastvene. Tokom svoje mladosti, poprlično su divlje i idu iz afere u aferu, ali kako postaju starije sve više žele da se skrase. Žena vaga je pomalo lenja kada je ljubav u pitanju, tako da ih morate ohrabrivati i truditi se da im držite pažnju. Ako to uspete, podićiće vas na pijedestal i obožavati. Bićete joj dragoceni, skoro onoliko koliko je ona dragocena sama sebi!

 

 

Ukoliko želitesa njom, morate se potruditi da ispunite njene najdublje želje. Odnosite se sa poštovanjem prema njenom telu, a nikad joj neće dosaditi da sluša koliko je divna! Kako je vaga sklona promenama raspoloženja, tako nemojte očekivati da će vam uvek biti isti. Naprotiv, može biti zainteresovana svaki bogovetni dan, iz dana u dan…. a zatim izgubiti interesovanje na mesec dana! Nemojte to shvatati lično. To je naprosto odlika žena vaga.

 

 

 

Ukoliko imate strpljenja i želite da je “vratite” iz tog varljivog raspoloženja, potrudite se da joj ugodite maksimalno! Pitate se da li ikad treba da prestanete joj ugađate! Ne nikad! Ona je kraljica i nemojte to nikad zaboraviti! Takođe, nemojte zaboraviti da ćete biti bogato nagrađeni za takvo tretiranje, mnogo više nego što su drugi znakovi spremni da učine! Dosada je jedan od načina da je izgubite

 

..

KAKO DA VOLITE VAG

Budite fer i širokih pogleda. Vage izuzetno cene balans, pravdu i jednakost. Nije slučajnost da im je zodijački znak upravo vaga iliti kantar.

 

Nemojte nikad izolovati vagu iz društva. Ona je jedan od najdruštvenijih zodijačkih znakova, iako preferiraju manje, intimnije grupe. Ljudi ovog znaka veoma su ponosni na svoje uglađene i dobre manire i uživaju sa manjom i odabranom grupom prijatelja, navodi horoskopius.com.

 

Vage ne daju svoje srce tako lako, ali jednom kada ga daju onda je to do kraja života. Ukoliko volite vagu i ona vam uzvraća ljubav, vi ste izuzetno srećan čovek. One su vrlo osetljive i pazite da ih ne povredite.

 

Kod vage je sve u šarmu. One se svojski trude da vam ugode i naprave romantičnu atmosferu i morate to ceniti.
Obično je vagina prva ljubav iz srednje škole, njena prava ljubav. Međutim, dešava se da toga ne budu svesne jer se razdvoje, a kasnije nikom ne daju drugu šansu.

 

Vaga se nikad ne vraća u prošlost i nema druge prilike! Ako vam da jednu iskoristite je i ne čekajte drugu! Imate samo jednu šansu!

Izvor:Srbijadanas.com

 

Stranice: 1 2 3