On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Vage jedan dan obećavaju jedno a drugi drugo, Rakovi svaku kritiku doživljavaju lično, a prevrtljivi Blizanci partnera znaju da zakinu za nežnost i pažnju,pise /24sata.hr/

Kad u vezi ili braku nešto zaškripi, mnogi ne žele da uvide koliko su greškama i lošim ponašanjem prema partneru pridoneli napetostima u odnosima. Treba imati hrabrosti da se pogledate u ogledalo istine i da se suočite sa svojim slabostima. Neki od nas su nagli, drugi principijelni, treći previše posesivni…

 

 

 

Sve su to osobine koje mogu biti podnošljive ako ih možemo kontrolisati, ali ako pređu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno ugroziti odnos s partnerom. Često očekujemo da druga strana popušta i prilagođava se našim potrebama, ali to nije dovoljno za sreću udvoje. Možda će vam astrološki kritički osvrt na vaše i partnerove najčešće greške i propuste pomoći da poboljšate ljubavne odnose.

 

Ovnovi su slepi za partnerove 
potrebe

 

Ovnovi znaju da budu egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru teško priznaju da je u pravu, a to ga može povrediti i učiniti da se oseća neravnopravnim. Ovnovi misle da, kad njih nešto zanima, to jednako zanima i partnera ili, ako nešto sami žarko žele, da to i partner mora jako da želi. Katkad su slepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.

 

 

Zbog nagle i kapriciozne prirode pre će se posvađati nego mirno saslušati šta partner želi da im kaže. Kad ne bi bili toliko sebični i kad bi bili tolerantniji, sklad bi sigurno bio veći. Ne nasedajte na njegovu potrebu da u prepirci isteruje mak na konac. Tad ga je najbolje pustiti na miru. Mrko će vas gledati ako mu se stalno suprotstavljate i besramno pobijate njegove tvrdnje. Muškarac ovog znaka trudiće se da izbegava sve oblike sladunjavih tradicionalnih manifestacija pa pokušajte razumeti njegov inovatorski duh i zanesenost nekom idejom. Ne sputavajte ga, Ovan je znak akcije.

 

 

 

 

Bikovi se ugnezde u bračnu rutinu

 

Bikovi se u dugim vezama prebrzo ulenje. S vremenom, a da toga nisu ni svesni, odnos postaje monoton. Kad se jednom ugnezdi u rutinu, teško ga je naterati da se pomakne. Takvo ponašanje očekuje i od partnera, ali ako on voli društvo i izlaske, Bikova sebičnost i inercija mogu narušiti odnos. Zbog materijalističkih pogleda na život nema puno sluha za emotivnog partnera, koji bi možda bio srećniji uz više nežnosti nego uz Bikove skupe darove.

 

 

 

Greši jer smatra da partnera više ne treba da šarmira ili da ga izvede u društvo nego misli da su miran život i bogata trpeza dovoljni. Provodi puno vremena i troši mnogo novca na uređivanje ljubavnog gnezda. Kako mu je to velik užitak, ne prigovarajte mu da se rasipa jer svaki Bik voli stvarati konkretne vrednosti. Iako su vrlo posesivni, Bikovi to ne podnose kod partnera. Stoga se nemojte hvaliti bivšim vezama niti se okrećite za pripadnicima suprotnog pola. Ne brzajte Bika u odlukama, spor je i dugo razmišlja. Žene ne podnose kad im kritikujete kuhanje ili majčinsku ulogu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5