On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Device cepidlače 
i kritikuju

Zbog potrebe da u životu sve doživljavaju racionalno vrlo su teški i zahtevni partneri. Znaju da budu kritični i kroz lupu posmatraju sve partnerove greške pa im prigovaraju. Najviše greše što sebi daju pravo da kritikuju, a ako druga strana pokuša da ih upozori na propuste, reaguju svađom i uvredama. Često nezadovoljna Devica očekuje da je partner savršen, a to drugoj strani može postati prava noćna mora.

 

 

Nikad ni s čim nisu zadovoljni, padaju u mračna raspoloženja i ne trpe kad je partner veseo ili život gleda s dozom hedonizma. Takvo ponašanje doživljavaju površnim i neozbiljnim. S Devicom treba imati debele živce. Ne trpi kritiku na svoj račun jer većina veruje da su savršeni. Devica vodi savršenu higijenu i brigu o hrani pa ako tu ne pokažete dovoljno interesovanja, puno ćete postići.

 

 

Vage ne ispunjavaju 
obećanja

 

Nestalne Vage nisu svesne kolike glavobolje mogu zadati partneru zbog obećanja koje ne ispune. Ne čine to namerno, ali često im se ne da da ispune šta su obećale. Zbog potrebe za komforom i lagodnim životom sa što manje obveza pre su golem teret negoli ravnopravan partner. U dužim vezama Vaga zna toliko da se opusti da će sebi dopustiti da na ljubavne sastanke kasni i pola sata, a oni koji su u braku, redovno zaboravljaju partnerov rođendan ili godišnjicu braka. I njihova je neodlučnost kamen spoticanja pa danas partneru kažu jedno, a sutra drugo.

 

 

Kako teži idiličnom životu udvoje, neće vam oprostiti ako ne znate podeliti taj osjećaj. Izbegavajte da započinjete rasprave jer, ako Vaga nešto mrzi, onda je to je nekulturno ponašanje i manjak taktičnosti. Budite pravedni koliko možete jer Vage imaju izvrstan osećaj za dobro i loše. Ne terajte ga da nešto odmah učini jer je njegov tempo drukčiji od vašeg.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5