On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

On te NIKAD neće povrediti: Ovaj Zodijak voli SVIM SRCEM, i UŽIVA u Životu!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Vodolije su 
nestalne i hirovite

Slobodoumne Vodolije kao da su operisane od ljubomore pa partneru daju punu slobodu, što ga može prilično zbuniti. Kao zakleti protivnik braka i borac protiv konvencija, Vodolija sebi dopušta različite hirove pa partneru ne ostavlja utisak pouzdane i odgovorne osobe. Kako je materijalna strana života previše ne zanima niti ceni novac, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za imovinu ili stvaranje pa partner gubi osećaj sigurnosti. Hirovitošću i nepredvidivim ponašanjem zna da uvredi partnerova osećanja, posebno ako je puno prizemljeniji od njega.

 

 

Ne gušite je ljubomorom i traženjima dokaza ljubavi jer joj je to dosadno. Pogrešićete ako je prisiljavate na romantiku jer je smatra suvoparnom. Loše ćete joj učiniti ako joj kritikujete prijatelje ili joj naređujete autoritativnim tonom. Kako ne trpi nadmenost i bahatost, vaš povišen ton neće je se ticati. Štaviše, ironično će vas gledati.

 

Ribe teraju inat i posežu za lažima

 

Uvredljive i sklone promenama raspoloženja, Ribe mogu i te kako zagorčati život partneru. Retko će priznati da su pogrešile i tad teraju inat, a prkosnom će ćutljivošću partneru namerno uskratiti normalnu komunikaciju. Mogu biti nagle i histerične pa voljenu osobu mrcvare kapricioznim ponašanjem. Nisu od reči, a posegnuće i za lažima u koje se još dublje upetljaju. Često ne održe obećanje, a nemarnošću i izbegavanjem obaveza mogu da živciraju partnera.

 

 

Partnera stalno prate u stopu, a to mu može jako zasmetati. Nemaju puno smisla za ekonomiju pa previše troše na nevažne stvari. Svaka je prava Riba nepopravljiv romantičar i sanjar pa, budete li je grubo prizemljivali i suočavali s činjenicama, neće se osećati dobro i voljeno. One imaju drukčiju logiku i služe se intuicijom. Izražavajte im ljubav jer bez romantike nijedna Riba ne može da živi.

 

 

24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4 5