BLAGO NJIMA- Ovom znaku DO KRAJA GODINE stiže NOVAC I PRAVA LJUBAV!

BLAGO NJIMA- Ovom znaku DO KRAJA GODINE stiže NOVAC I PRAVA LJUBAV!

19. listopada 2017. 0 By Admin

Ulazak Saturna u znak Strijelca, s jeseni 2015. godine, konačno je donio oslobađanje. Taj trend se nastavlja u 2017. godini. Sada Vodenjaci dobivaju podršku za ostvarenje ranije zakočenih planova.

 

Do kraja ove godine mnogi pripadnici znaka Vodenjaka revidirat će svoj širok krug prijatelja, te konačno znati na koga zaista mogu računati. Tu selekciju im donosi boravak Saturna u polju prijatelja i planova. Koliko god ih to boljelo, na kraju će se pokazati kao najbolja stvar koja se mogla dogoditi.

 

Na polju poslovne pozicije, 2017. godina donosi prosperitet svim pripadnicima znaka koji imaju poslove vezane za inozemstvo, strance, putovanja. Vaša potreba da se stručno usavršavate će tijekom 2017. rezultirati konkretnom financijskom koristi, posebno u razdoblju do 12. listopada, nakon čega se Jupiter seli u vaš polje pozicije, što će vas potaknuti na natjecateljski pristup poslu. Poželjet ćete biti najbolji mogući, pa ako se bavite privatnim poslom, od listopada vas očekuju veća ulaganja u posao.

 

Kada je riječ o emocijama, boravak Saturna u Strijelcu će vam donijeti želju da se s nekim smirite, usidrite i prestanete s avanturističkim pristupom životu. Ljubavna situacija se stabilizira od lipnja, a najljepša događanja vam donosi druga polovica godine.

Mnogi pripadnici znaka se od lipnja do listopada mogu odlučiti na uplovljavanje u bračne vode. Ovaj period je pravi za takve stvari.

 

 

Astrolog: Jovana Mikelić

astroportal.in

Stranice: 1 2 3 4