Da mu budeš ŽENA ZA SVA VREMENA: Ovo je SAVRŠENA žena za svaki znak!

Da mu budeš ŽENA ZA SVA VREMENA: Ovo je SAVRŠENA žena za svaki znak!

20. listopada 2017. 0 By Admin

Vaga

U nekim trenucima će vam delovati kao da je feminiziraniji od vas, ali mu to nikada nemojte priznati ako želite da bude srećan. Trebale biste da se divite njemu, njegovom stilu, odevnoj kombinaciji i lepoti. Njegova kolekcija parfema će svakako zaseniti vašu, to prihvatite u startu. Muškarac Vaga traži lepo odgojenu, gracioznu i ženstvenu partnerku. Njemu je važnije da imate stila nego da znate da kuvate. Ne privlače ga devojke koje izgledaju „jeftino“, već one koje imaju meru u svemu. Kod njegove devojke mora biti sve na svom mestu, važnije mu je da ste skladne građe tela nego da na vama vidi velike grudi ili guzu.

 

 

 

Škorpija
Da biste zadovoljile Škorpiju, morate biti beskrajno maštovite, spremne za avanture, opraštanje, ali i uvek zainteresovne za njegovu omiljenu rekreaciju – seks. Njemu je potrebna žena koja će moći zadovoljiti sve njegove apetite. Veoma je ljubomoran i posesivan, ali to ne mora otvoreno pokazivati, pa ćete morati naučiti balansirati u raznim situacijama. On ne oprašta. Dopadaju mu se devojke koje su vatrene, strastvene i koje zrače nekom posebnom energijom. Njemu je važnija vaša harizma i seksepil od fizičkog izgleda.

 

 

 

 

Strelac
Njemu je potrebna partnerka koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumevanja odnosno pored koje će on uvek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako ga nemojte pokušavati kontrolisati – on vam to neće dopustiti, a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe. U suštini, za njega je idealna partnerkaona koja može biti pored njega kada mu treba, ali mu neće smetati da on živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge devojke, sa kovrdžavom plavom ili svetlijom kosom.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4