MESEČNI HOROSKOP ROMANSI I STRASTI: Ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

MESEČNI HOROSKOP ROMANSI I STRASTI: Ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

31. listopada 2017. 0 By Admin 1

VAGA – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što treba da uradite je da gledate pažljivo oko sebe i primetite signale koji vam se šalju. Bićete skloniji tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahteva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tokom novembra 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

 

 

ŠKORPIJA – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine imaćete dobrih razloga da kažete da ste najsrećniji na planeti. Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpiji i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vreme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvezde su na vašoj strani tokom novembra 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti – krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

 

 

STRELAC – novembar 2017.

Merkur, vladar kuće parova Strelca, ulazi u Strelca 5. novembra 2017. godine i ima puno dobrih namera. Bićete više zainteresovani za vašeg partnera ili vaš odnos, težićete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete želeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strelci su poznati po tome da su skloni slobodi i nezavisnosti, ali to je sada zamenjeno potrebom za zajedništvom, saradnjom i razumevanjem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4