Šta donosi Merkur u Strelcu: Aspekti planete biznisa i flerta najviše utiču na Strelčeve, Ribe i Bikove, ali i na Blizance, Device i Škorpije

Šta donosi Merkur u Strelcu: Aspekti planete biznisa i flerta najviše utiču na Strelčeve, Ribe i Bikove, ali i na Blizance, Device i Škorpije

31. listopada 2017. 0 By Admin 1

Merkur, planeta intelekta, biznisa, logike ali flerta, krajem perioda ulazi u Strelca, simbol putovanja i kontakata sa strancima. Iako njegov uticaj u ovom znaku slabi, to odgovara svima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, često putuju ili su zbog posla u kontaktu sa dosta ljudi.

 

Budući da hitri, brzi Merkur simbolizuje i mlade, mnogi parovi će krenuti na zajedničko putovanje u drugoj polovini nedelje. Takođe, planeta komunikacija, obrazuje izazovne aspekte sa tranzitnim Uranom (neočekivane situacije) i Plutonom (moć, novac) što donosi uvećanje zarade, naročito onima koji su spremni da rizikuju kao i mogućnost napredovanja u karijeri. Harmoničan aspekt sa Venerom (ljubav, novac) u Vagi pogodovaće osobama koje se bave umetnošću, advokaturom, politikom ili nekim drugim zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti.

Uticaj Merkura iz Strelca će osetiti svi znaci, najviše Strelčevi, Ribe i Bikovi, znaci u kojima je njegov uticaj oslabljen, ali i Blizanci, Device i Škorpije.

 

 

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Merkur u devetoj astrološkoj kući u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku donosi uspeh umetnicima i turističkim radnicima kao i mogućnost započinjanja značajnog projekta sa strancima. Poslušajte savet jednog Strelca.

 

 

BIK (20. 4 – 21. 5)

Sa Merkurom u osmom astrološkom polju u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, pred vama su novi poslovni izazovi i šanse. Na ljubavnom planu, moguć ulazak u romansu sa osobom koja je prisutna u javnosti.

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura u sedmoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. Pitanje nekretnina postaje vrlo aktuelno, pa povedite računa o investicijama. Imate podršku jednog Ovna.

 

 

RAK (21. 6 – 22. 7)

Merkur u šestom astrološkom polju najavljuje nove poslovne kontakte sa strancima, ali budite oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata. Dobijate SMS od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3