ISPOVIJEST SLOMLJENE ŽENE: Htjela sam da se boriš za mene, ali nisi mogao čak ni to..

ISPOVIJEST SLOMLJENE ŽENE: Htjela sam da se boriš za mene, ali nisi mogao čak ni to..

1. studenoga 2017. 0 By Admin

U tvojim rukama osećala sam se sigurno. Rekao si da želiš da budem tvoja žena i majka tvojoj deci i verovala sam ti. Svaki deo mog bića želeo je da ti budeš muškarac s kojim ću stati pred oltar. Od trenutka u kojem smo se upoznali, verovala sam da si ti onaj pravi za mene. No, s vremenom svetlo u tvojim očima se promenilo. Postali smo kao vatra i benzin, toksični.

 

 

 

Krivila sam sebe za mnogo toga. Zaista sam mislila da sam odgovorna, ali nisam bila. Potrošila sam dane u brizi oko tebe. Izgubila sam se. Svi bi me pitali zašto dopuštam da se tako ponašaš prema meni, no ja sam videla nešto u tebi. Volela sam te. Iskreno sam te volela.

 

 

Ali, tebi ništa nije bilo dovoljno.

Prvi put kada si me ostavio, otišao si kući jer si trebao osetiti nešto. Mislio si da će odlazak kući biti dovoljan za to, ali shvatio si da ipak nije. I tako si se vratio iako ti ni to nije bilo dovoljno.

 

Ti si onaj koji beži. Bežiš kada sve krene nizbrdo. Ne možeš izdržati ni godinu dana bez da dramatično nešto ne promeniš. Nisam sigurna ni da li sam znaš što uopšte želiš.

 

 

Dala sam ti sve. Učinila sam sve što sam mogla. Prihvatila sam tebe, tvoju prošlost, tvoje nesavršenosti i tvoju tamnu stranu. Skrivao si stvari od mene. Verujem da imaš dobro skrivene tamne tajne o kojima nikome ne govoriš. Čak i kada me srce bolelo, stajala sam uz tebe i volela te uprkos svemu. Govorila bih si „ostavio te jednom, nisi ga nikada trebala uzeti natrag“.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3