NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

3. Novembra 2017. Off By Dajana

OVAN

Tokom vikenda možete imati manju emotivnu krizu ali teško da ćete biti dovoljno istrajni da sve ono što vam smeta iznesete na čistac. Očekuju vas lepe vesti preko partnera sredinom naredne nedelje a samim tim će se i vaš odnos popraviti.

 

Slobodni Ovnovi, kad bolje razmislite, ni sami ne znate šta biste hteli – da budete slobodni ili da se započnete vezu.

 

 

BIK

Ako ne poslušate prijateljev savet, očekuje vas period u kojem ćete uživati u iskrenoj sreći sa voljenom osobom. Idealan period je i za veridbu i planiranje venčanja ako ste u ozbiljnoj vezi.

 

Slobodni Bikovi, tokom naredne sedmice imaćete priliku da priznate dragoj osobi šta osećate. Prepoznaće se dve duše i ništa neće moći da ih spreči da se spoje.

 

 

BLIZANCI

Vaš odnos sa partnerom se značajno popravlja a u izgledu je i skorije putovanje, kao i poseta mlađoj osobi iz okruženja. Partner se raduje malim stvarima koje će vam ulepšati predstojeće dane.

 

Slobodni Blizanci, jedna osoba sa posla se zaljubljuje u vas. Moguć je susret nakon posla.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4