HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

NEŠTO NOVCA – SVEŠTENIK – OFICIR

Ljubav

Svakodnevnica onima u emotivnim I bračnim vezama uglavnom je jednolična I statična. Kao da ste se I vi I partner okrenuli svojim obavezama I imate sve manje dodirnih tačaka. Prosto, otaljavate svoju priču. Stoji da niste u laganom periodu, da je već duže vreme vaš odnos na nekoj formi testa ili preispitivanja, ali to ne znači da treba pustiti sve “niz vodu”. Polovinom meseca idu nešto bolji dani za vas, pa ih makar iskoristite da obnovite povezanost I lepe stvari koje su vas spajale.

 

Što se slobodnih tiče, od nečega za šta ste mislili da će biti samo povremena komunikacija ili neko neobavezno viđanje, može se izroditi jaka I lepa ljubavna priča. Stoji da će sve ići dosta sporo, ali ćete uživati u svakom koraku ovog puta.

 

Posao

Dosta finansijskih obaveza, troškova I računa – sa ovim se suočavate na samom početku novembra I ovakva će vas, promenljiva novčana situacija pratiti do pred kraj ovog meseca. Što se posla tiče, uglavnom će vam se činiti da vaši potezi I postupci ne daju neke naročite rezultate. Dobijaćete obećanja ili prolongiranja, ali tek u trećoj dekadi meseca možemo da kažemo da će se nešto zaista I realizovati. Neki od vas baš u tom periodu mogu započeti sa novim poslom ili napredovati.

 

Zdravlje

Statičnost I neadekvatna ishrana mogli bi zasmetati starijim pripadnicima ovog znaka. Mlađim Strelčevima u prvom delu meseca stoji manji pad imuniteta.

 

 

 

 

JARAC

SUDIJA – SMRT – DETE

Ljubav

Jarčevi u emotivnim I bračnim vezama mogu tokom novembra meseca doneti bitne odluke koje se vezuju za budućnost njihovog odnosa. To može biti odluka o “radu” na prinovama, ali I odluka o presecanju sa starim funkcionisanjem I početku odnosa na novim osnovama. Jednostavno, izlazite iz perioda težine I ulazite na velika vrata u nešto što će oplemeniti I ulepšati odnos sa voljenom osobom.

 

Slobodni Jarčevi će konačno izaći iz perioda koji traje dosta dugo u kojem su vodili usamljenički život I otvoriti srce za jednu novu emotivnu priču koja kreće od sredine ovog meseca.

 

Posao

Osoba koju ste u prošlosti upoznali ili sa kojom ste bili poslovno povezani, ponudiće vam tokom novembra nov dogovor, šansu I poslovni početak. Takođe, neke stare saradnje sada se mogu obnoviti I otpočeti, na mnogo boljim I zdravijim osnovama. Generalno gledano – iz prošlosti crpete svoju snagu. Sve ono što ste u proteklih par godina radili, sada će početi da se manifestuje I realizuje. Računajte da je posle teškog perioda sada došao trenutak da se konačno stvari pokrenu na bolje.

 

Zdravlje

Ozbiljniji pad imuniteta može se dogoditi mlađim Jarčevima sredinom meseca. Stariji će u tom periodu imati aktivaciju hroničnih tegoba.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6