HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2017: Trudnoća za Raka, Vaga u finansijskom problemu, Riba u tajnoj vezi sa osobom iz prošlosti

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

SMRT – MISAO – ČEŽNJA

Ljubav

Klackaju Vodolijama emotivni I bračni odnosi tokom celog novembra meseca. Vidi se da ne postoji pravi, određeni razlog za to, pre bih rekla da ste I vi I partner već jedno duže vreme “pritisnuti” I obavezama I koječime I da iz tog razloga nekako ne uspevate da se povežete na pravi način. Iskreno, ne bih rekla da ćete svoje nesuglasice rešiti tokom novembra, ali ne bih rekla ni da vam dolazi bilo kakva opasnost po vaš odnos. Kao da ćete ovaj mesec prespavati….

 

Slobodne Vodolije čeznu za jednom velikom I pravom ljubavnom pričom. Ne sporim, sada se možete zaljubiti. Ali, da li će to biti “ono pravo”, videćemo.

 

Posao

I Vodolije će aktivirati nešto što su radile u prošlosti, ili saradnje koje su nekada bile uspešne. Ipak, ne mogu da tvrdim da ćete baš biti stopostotno zadovoljni krajnjim rezultatima, jer mi se čini da vi očekujete mnogo više od onog što ćete dobiti. Možda se to dogodi u nekom drugom mesecu, ali u ovom – zaista teško. Dobro će vam ići sve ono što je vezano za kreativnost, ideje I planove. Ako ste privatnik, pojačajte svoju reklamu, naročito preko interneta. U finansijskom segmentu, pa….onako.

 

Zdravlje

Ako budete statični, gubićete energiju I osećati se loše. Mlađima se preporučuje fizička aktivnost. Stariji pripadnici znaka – sve hronične tegobe se mogu aktivirati.

 

 

RIBE

TUGA – LJUBAV – LJUBAVNICA

Ljubav

Koliko ćete u prvoj dekadi novembra biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim I bračnim vezama, toliko će ostatak meseca doneti preokret, dobro raspoloženje I zadovoljstvo. Mislim da ćete vi najpre biti inicijator pozitivnih dešavanja I da ćete svojom živošću I ljubavlju “pomaći” voljenu osobu, a samim tim I ulepšati vašu ljubavnu priču.

 

Što se slobodnih Riba tiče, karte kažu da je ovo mesec u kojem se može pronaći ljubav. E sad, zbog karte Tuga, moguće je da je to neko iz prošlosti, ali je itekako moguće da to bude tajni emotivni odnos. Kako god, bitno je da vi budete srećni I zadovoljni posle dužeg vremena.

 

Posao

Prvenstveno će okolnosti Ribama ići na ruku u poslovnom segmentu. Čak I ako ne budete tražili poslovne prilike, one će se nekako same otvarati ispred vas. Ovo je verovatno posledica vašeg rada u proteklom periodu, pa nemojte da se čudite što ste odjednom dospeli u žižu interesovanja poslovnih partnera I saradnika. Neki od vas mogu tokom novembra I napredovati, I to sredinom meseca. Što se finansijskog dela tiče, bolja novčana situacija je u drugom delu novembra. Neke veće dugove koje imate pokušajte da rešite još početkom ovog perioda.

 

Zdravlje

Nešto ste osetljiviji u prvom delu novembra. Mlađi će biti skloni prehladama I virusima, dok bi se kod starijih Riba mogli aktivirati problemi sa kičmom I plućima.

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6