DNEVNI HOROSKOP za 6. novembar: Divno iznenađenje za Vodoliju, Bika očekuje napredak i uspeh, Vaga u zanimljivom flertu…

DNEVNI HOROSKOP za 6. novembar: Divno iznenađenje za Vodoliju, Bika očekuje napredak i uspeh, Vaga u zanimljivom flertu…

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ponedeljak dočekujemo sa Merkurom u znaku Strelca, a pripremamo se za ulazak Venere u Škorpiju. Očekujte danas buran dan, dan tokom koga ćete padati u kratke depresije, a malo posle skakati od sreće. Dan tokom koga vam skoro ništa neće polaziti za rukom, a već u narednom trenutku radićete produktivnije nego ikada. Dan tokom koga neće biti straha, a kako se bliži kraju, Venera će sve više da deluje na vas pa očekujte veče puno strasti, flerta, ljubavnih igara.

Uživajte u, sve u svemu, mirnom danu, uradite sve što se od vas očekuje i pripremite se za sutrašnji dan, dan za strast i ljubavne igrarije.

 

ovan

POSAO
Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak.

 

LJUBAV
Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.

 

LJUBAV
U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite.

 

LJUBAV
Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga.

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4