Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ova godina će vatrenim znacima uneti novu energiju. Ipak, neki neće najbolje podneti tu količinu akcije. Zemljanim znacima će 2018. godina značiti ustaljivanje, dok će vazdušnim znacima uglavnom ovo biti godina nemira i preispitivanja. 

 

Godišnji horoskop za 2018. godinu vodenim znacima donosi novu dimenziju romantike, ali i opreza.

 

Pročitajte  horoskop do kraja godine za svoj znak.

OVAN

Posao

Ovnovima bi to trebala biti povoljnija godina u odnosu na prethodnu, sa više svakodnevne rutine, ali i finansijske sigurnosti. Savet je da ipak ne analiziraju previše svoje odnose ili izbegavaju da ih tretiraju isključivo u smislu koristi.

 

Ljubav

Oni koji su solo već duže vreme mogli bi na proleće, pogotovo u aprilu da upoznaju osobu svog života koju su toliko dugo čekali da se pojavi.

 

Ako ste u vezi ili u braku, ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2018., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju.

 

 

BIK

Posao

Ako je Vaš znak Bik, verovatno ćete morati čuvati svoje resurse i pametno rukovati novcem cele godine, obzirom da se Saturn nalazi u vašem sektoru zajedničkih računa i deljene imovine do kraja godine; to može smanjiti i partnerove prihode ili porodičnu ušteđevinu. Dođe li do problema u odnosima, ne donosite nagle odluke, jer biste se brzo mogli predomisliti.

 

Sredinom juna možete otvoriti nove perspektive kroz učenje, čitanje, putovanje, religiju, kulturne aktivnosti ili interakciju s mudrim ljudima. Mogući su problemi s porodicom partnera, ljudima iz obrazovanja, strancima i onima iz pravnih djelatnosti.

 

Ljubav

Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2018. pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa.

 

 

BLIZANCI

Posao

Blizanci bi tokom godine trebalo da bez većih problema razreše neke delikatne probleme. Od kraja juna do sredine jula, vašem polju partnerstva, odnosa i veza, što može doneti napetost u odnosima s bliskim osobama, emocionalne ili poslovne prirode. Budite pažljivi prema osećajima osoba koje volite i saradnicima; moguće je da imate potrebe koje su drugačije od bliskih osoba. Dođe li do sukoba, kompromis može umanjiti tenzije.

 

Ali nemojte dozvoliti da vas iskorištavaju. Napredak u svojoj delatnosti možete ostvariti između u prvom kvartalu godine, dok Sunce u Ribama podupire vaše napore. Uspešno završite sve poslove koji su vam zadati u tom razdoblju.

 

Ljubav

Evo jednog saveta Blizancima 2018. – može biti mnogo bolje ako cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2018. godina.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4