Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK

Posao

Rakovi će želeti da se suoče sa nekim ozbiljnim dilemama koje već neko vreme guraju pod tepih, pri čemu je dobro vreme za to u drugoj polovini godine. Novac i potrošačke navike su naročito važne ove godine. Iako vam je situacija na profesionalnom planu i u karijeru podložna promenama, ako ste zadržali radnu disciplinu i čvrsto radili na svom dugoročnom planu, osetićete rezultate.

 

Vodite računa o stanju partnerovih financija, ali naročito do 11.7. 2018, kad Mars naglašava sektor zajedničkih računa; također, proanalizirajte svoje dugove, kredite, osiguranje i planove za umirovljenje, bez obzira na godine. Napredak u svojoj delatnosti možete ostvariti između 20.7. i 18.8., dok Sunce u Ovnu podupire vaše napore.

 

Ljubav

Na emotivnom planu, Jupiter je retrogradan u zoni ljubavi i tada ćete promišljati u pravim vrednostima koje želite ostvariti u tom području. Zadnjih desetak dana aprila su također snažno povezana ova dva polja, a povoljan je i period od 31.5. do 12.6.

 

 

LAV

Posao

Lavovi će biti dodatno orijentisani na materijalo, pri čemu ih i očekuju mnoge opcije i perspektive koje bi mogle biti finansijski isplative. Čuvajte svoje resurse i pazite na novac cele godine jer se Pluton nalazi u dugotrajnom boravku u vašem sektoru zaposlenja i zdravlja, a to može uticati na vaše prihode. Važan period za pitanja rada i zajedničkih finansija, a dobro je povezan i s učvršćenjem temelja vaše sigurnosti, očekujte početkom 2018.

 

Iskoristite povoljne prilike na najbolji način. Ulazak Urana u polje karijere u maju može označavati promjenu u vašem životnom putu. Novac kroz rad od kuće možete zaraditi između 7. i 30.11., dok Venera boravi u Škorpionu.

 

Ljubav

Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali da popravite ili poboljšate mogu lako da krenu u suprotnom smeru, a sve na osnovu jedne nepažljive reči. Tokom ovog perioda, shvatite da od vašeg ponašanja sve zavisi. Budite pažljivi sa rečima i pokušajte da vežbate strpljenje.

 

Zapamtite, vi niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe.

 

 

DEVICA

Posao

Device će najzad osetiti potrebu za više avanture. Za njih je ovo idealna godina za obrazovanje i karijeru. Moraju čuvati svoje resurse i novac koristiti pametno. Uvek se informišite o stanju partnerovih finansija jer Uran prolazi vašim poljem zajedničkih računa, a to može dovesti do nestanka njegovog izvora prihoda ili ga umanjiti.

 

Napredak u poslu u 2018. možete ostvariti između 20.5. i 20.6., dok Sunce u Blizancima podržava vaše napore. Uspešno završavajte zadatke koji pokazuju vaše jedinstvene sposobnosti.

 

Ljubav

Godišnji horoskop za Devicu 2018. pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. Kada dođe jun, bićete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno zauzvrat.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4