Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

Za Device i Ribe USPEH I NOVAC, a jednom znaku stiže PRELEPA LJUBAVNA PRIČA… Horokop do KRAJA 2018.!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Posao

Vage će imati dodatnih poslovnih opcija i prilika za poboljšanje finansija. U drugom delu godine ukazuje se rizična poslovna prilika i može se desiti da ako se odluče za nju, uz malo sreće jako dobro profitiraju. Ipak, moraju biti veoma oprezne jer jedan pogrešan potez sa sobom može nositi i dosta gubitka.

 

Ljubav

Ako se osetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima. U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve.

 

Godišnji horoskop za Vagu 2018. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će preovladavati tokom novembra i decembra.

 

 

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije će biti dosta okrenute materijalnom – novim prihodima, gradjevinskim radovima… za šta će imati i odgovarajući novčani priliv. Ipak, naći će vremena i za rekreaciju i – malo više romantike! Početak godine može biti povoljan na poslovnom planu što treba iskoristite toliko koliko god je u vašoj mogućnosti.

 

Takođe, trudite se da budete na zemlji dok budete postizali te uspehe i ne dozvolite da vas to ponese, jer već drugi deo godine može biti malo teži i biće potrebna vaša istrajnost i strepljenje da stvari izvedete na pravi put što se posla tiče.

 

Ljubav

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2018. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

 

 

STRELAC

Posao

Strelčevima predstoji izazovna godina, u kojoj će pokazati dosta odlučnosti u rešavanju nekih problema koji na to čekaju, a u slučaju pune posvećenosti profesiji stići ce i dobar produktivni rezultat. Na poslu je moguće iznenadno napredovanje, moguće je čak i političko angažovanje.

 

Ljubav

Godišnji horoskop za Strelca 2018. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu ljubavnih veza. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate.

 

Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2018., sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim. To može izazvati ljubomoru kod partnera koji će se osećati pomalo ugroženim.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4