ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

U kratkom uvodu ćemo prvo definirati tko su anđeli, tko nisu anđeli, zašto i kako se javljaju, a potom ćete moći kroz jednostavnu numerološku tehniku otkriti anđela čuvara povezanog s vama kroz zakon brojeva. U nastavku teksta slijede analize vašeg osobnog anđeoskog broja, njegovo značenje i poruka.

 

Tko su anđeli?

Koliko na naš život utječu viša bića poput anđela, duhova ili polubogova? Ponekad se osjećamo zaštićenima baš kao da nas čuva neki anđeo čuvar, a ponekad smo obavijeni hladnoćom, zbunjenošću, strahom i kao da ne znamo zašto uopće nešto radimo. Postoje mnogi suptilni utjecaji u našoj okolini i bitno je znati kako ih prepoznati.

 

U Božjoj kreaciji ima mnogo dimenzija. Postoje niži pakleni planeti, srednji planeti, viša, rajska kraljevstva i duhovni svijet. Postoje brojni predstavnici Svevišnjega koji su uzvišeniji od nas, čija je priroda suptilnija, ali nisu Bog. Anđeli i polubogovi spadaju u tu kategoriju. Oni nadziru zbivanja u materijalnom svijetu. Ponekad ljudi pogrešno smatraju polubogove, opunomoćene predstavnike Boga, samim Bogom. Anđeli su pobožni, kao i polubogovi. Razlikuju se od polubogova po tome što ne zauzimaju upravne položaje.

 

Razni sveti spisi spominju anđele i polubogove. Krenimo od Biblije. I polubogovi i anđeli su materijalna bića, ali suptilnija materijalna bića od Zemljana.

 

Polubogovi ili anđeli preuzimaju odgovornost za pomoć Božanskom biću kod stvaranja bića u materijalnim svemirima. Polubogovi su ti koji kažu: “Stvorimo čovjeka na svoju sliku i priliku. Stvorimo biće na svoju sliku i priliku koje ima sposobnost da duhovno napreduje. Unaprijedimo položaj Zemljana kako bi imali više prilike težiti za Bogom.”

 

Kao Zemljani, mi nismo dio izvornog stvaranja. Živa bića na ovom planetu dio su sekundarnog stvaranja. To je nalik drami u kojoj se nakon prvog čina zavjesa zatvori. Potom ide drugi čin i zavjesa se ponovno zatvori. Slično tome, u materijalnim se svemirima uvijek odvija stvaranje, održavanje i uništenje, a zatim se zavjesa zatvori. Potom se cijeli proces ponavlja iznova i iznova. Samo duhovno kraljevstvo uvijek postoji, neometano prolaznošću vremena.

 

 

 

Koji je vaš anđeo čuvar?

U svim velikim monoteističkim vjerama govori se o anđelima. Oni su predstavljani kao duhovna, nadnaravna i suptilna bića. Vjernici svih religija obraćaju se anđelima čuvarima za zaštitu i pomoć. U katoličkoj se tako govori o sedam arhanđela, od kojih su prva tri najmoćnija: Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Jehudiel, Sealtiel i Barachel.

 

U pravoslavnoj postoji sedam arhanđela: Mihail, anđeo pobjede i suda, Gavril, vjesnik božjih tajni, Rafail, utješitelj žalosnih i iscjelitelj bolesnih, Uril, prosvetitelj nevjerujućih, Salatil, anđeo molitve, Jegudil koji se brine o nebeskoj nagradi vjernih i Varahil koji ljudima donosi blagoslov od Gospodina.

 

Međutim, drevne ezoterijske liste navode devet anđela, miješajući i judaističke i kabalističke izvore. To su: Ariel, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jophiel, Metatron, Mihael, Rafael, Uriel.

 

Kod Veda i hinduizma, anđeli su u stvari suptilna bića s viših planetarnih sistema (polubogovi, Gandharve, Kinnare,…), bića puno sofisticiranija, duhovnija i moćnija od ljudskih.

 

Numerologija savjetuje saznati koji vas anđeo čuva i obratiti mu se za pomoć kada vam je potrebna. U tu svrhu, potrebno je izračunati svoje ime uz pomoć brojeva. Svako slovo je vezano uz neki broj:

 

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

 

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Zbrojite ih i ako ste dobili broj s više znamenki, zbrojite ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednoznamenkasti. Zatim saznajte tko je vaš anđeo čuvar i što vam poručuje!

 

 

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš osobni anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer mu je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti.

 

Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

 

 

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagoslovljeni ste ako vas on čuva! Što god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božjim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slat će vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju vjeru.

Tajni smisao molitve … Chamuel unosi svjetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmjeri uvijek gdje je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, vaša karizma zrači mirom gdje god se pojavite.

 

Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

 

 

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama i uz predanost budete onaj koji ima moć birati svoju sudbinu. Vjerojatno ćete u životu učiniti velika djela, a pomoć anđela Gabriela dobro će vam doći da očuvate svoju ravnotežu.

 

Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3