NEDELJNI HOROSKOP od 12. do 19. novembra: Ovnu stiže vreme promena, Ribe u fatalnoj tajnoj vezi- budite oprezni, Blizancima stiže novac i fantastične vesti

11. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Osećaćete se pomalo bezvoljno i dezorijentisano već na samom ppočetku nedelje, kao da ne znate u kom pravcu da nastavite sa svojim životom.

 

Niste u stanju da se posvetite prioritetima, jer vas ne drži mesto. Sa druge strane, ovo je odličan momenat da se posvetite vašem unutrašnjem biću i odvojite vreme za neka dublja razmišljanja.

 

U sredu nastupa vreme promena. Odluke koje tada budete doneli u velikoj meri će uticati na vašu budućnost.

 

U četvrtak je potreban oprez u saobraćaju. Konflikte sa pretpostavljenima možete da očekujete u petak, ali bi bilo bolje da se tada držite po strani.

 

 

BIK

Od ponedeljka do srede, neko će pokušati da zloupotrebi vašu dobrotu i iskrenost. Ne dozvolite da vam se ovo dogodi. Neke ponude odbijte na vreme, da se ne biste kasnije osetili izigrano.

 

Veoma je bitno da u sredu pripazite na saobraćaj i da se pričuvate padova. Četvrtak je pogodan za poslovne projekte koje ste od nedavno započeli ili za one u koje ulažete naviše vremena i energije.

 

Tog dana, dajte svoj maksimum. Vikend je pogodan za preuređenja, reorganizaciju, bilo koje vrste.

 

Pozitivnu energiju najlakše ćete uneti u vaš životni prostor kupovinom novog nameštaja ili tako što ćete pokloniti stvari koje vam više ne trebaju.

 

 

BLIZANCI

Vaša ličnost, snaga karaktera i stabilnost i u najneprijatnijim situacijama doći će do izražaja u ponedeljak i utorak. Uzmite u zaštitu nekog ko je slabiji i nemoćan da odbrani sopstvene interese.

 

Takođe, ova nedelja je odlična za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji žele da se bave humanitarnim ili volonterskim radom. Sreda je dan predviđen za nova otkrića, nova saznanja.

 

Moguće je da će do vas doći informacija o nečemu tako šokantnom da će vam teško biti da poverujete u nju. Subota je pogodna za sve one koje posluju u mestu koje nije njihovo mesto boravka.

 

Ako putujete do posla ili ste vezani za rad u inostranstvu, možete da očekujete neke izuzetno povoljne vesti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4