NEDELJNI HOROSKOP od 12. do 19. novembra: Ovnu stiže vreme promena, Ribe u fatalnoj tajnoj vezi- budite oprezni, Blizancima stiže novac i fantastične vesti

11. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Pokažite svetu šta vi imate – i to početkom nedelje. Radi se o tome da imate u sebi snagu i energiju koju nema mnogo ljudi.

 

Prenesite je na sumorne ljude na poslu, iskoristite je da popravite odnose u porodici, za poboljšalje kvaliteta veze – sve je moguće za vas. Ovakvo raspoloženje će vas držati sve do četvrtka.

 

Tada je moguć konflikt sa nekim ko ima autoritet nad vama. Ako ne uspete da zadržite jezik za zubima, doći ćete u situaciju budete na gubitku.

 

Ponekad je najbolje držati jezik za zubima. Za vikend vas očekuje pozitivno vreme provedeno sa voljenim ljudima. Uzivajte!

 

 

ŠKORPIJA

Početak nedelje je povoljan za osvrtanje na prethodni period i sumiranje utisaka. Vaš mozak će biti aktivan i sposoban da sve sagleda na najbolji mogući način i donese prave odluke i rešenja.

 

Od srede će vaše misli odlutati u psihoanalize i snove, pa postoji mogućnost da privremeno izgubite dodir sa realnošću.

 

Vodite računa da ste ispunili osnovne obaveze koje ne mogu da čekaju.

 

Do kraja radne nedelje u vama će nešto kliknuti pa ćete se ipak spustiti na zemlju. Za vikend vas očekuje neka važna vest po pitanju porodice ili dragog prijatelja.

 

 

STRELAC

Stvari gotovo da uopšte neće ići u vašu korist početkom ove nedelje, ali poslednje što treba da uradite je da se žalite i gunđate. I dalje treba da se pridržavate pravila i budete relativno po strani, jer na vašu direktnost niko neće dobro odreagovati.

 

Tek u četvrtak ćete imati priliku da dođete do izražaja.

 

Morate imati na umu da sve dolazi iz vaše glave i da vam nervoza i preterana napetost ne mogu doneti mnogo toga dobrog.

 

Vaš um se vraća na pravi put tek za vikend, kada ćete situaciju ponovo početi da sagledavate vedrim očima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4