NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Ovo je sedmica u kojoj stoji ljubav na početku i kraju svega

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Ovo je sedmica u kojoj stoji ljubav na početku i kraju svega

13. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop za podznake: Nedelja u kojoj ljubav stoji na početku i kraju svega. Nedelja u kojoj ništa nije važnije od onoga što osećamo. Nedelju pred nama obeležiće tranzitna Venera u Škorpiji. Obeležiće je strast, veliki zahtevi, potpune predaje i erupcije svih onih, jednom prećutanih stvari.

 

Egzaktna konjunkcija Venere i tranzitnog Jupitera desiće se 13. novembra. A već 16. novembra očekuje nas egzaktni aspekt trigona tranzitne Venere i tranzitnog retrogradnog Neptuna u Ribama, piše Astro Portal. Tranzitni Merkur je u Strelcu, u egzaktnom kvadratu sa retrogradnim Neptunom u Ribama, 13. novembra. Dok će tranzitni Saturn u Strelcu uzburkati svakodnevnicu, posebno 11. novembra, jer će tada obrazovati egzaktan aspekt trigona sa tranzitnim Uranom u Ovnu.

 

Šta možemo očekivati u narednim danima, u skladu sa našim podznakom:

 

Podznak Ovan

Možete otići na jedan duži put. Naglašeni su strahovi, sumnje i preispitivanje. Kao da polako postajete svesni da nešto ne valja u vašem životu. Da nečemu ističe vreme. I da su promene neophodne. Svemu novom pristupaćete sa ogromnom energijom i ambicijom.

 

Bićete spremni da žrtvujete odmor, slobodno vreme i san, kako biste ostvarili zacrtane ciljeve za ovu nedelju. Okruženi ste ljubavnim pričama koje odudaraju od svakodnevnice. Nekim ljubavima o kojima izbegavamo da pričamo, jer ne znamo šta bismo rekli. Ne osuđujete, jer i sami znate koliko emocija menja život.

 

Ukoliko ste u vezi, ovo su dani kada ćete želeti da više vremena provodite sa voljenom osobom, i moguća je pojačana nervoza, usled nemogućnosti da tu želju i realizujete.

 

 

Podznak Bik

Saznajete neke tajne. Nećete biti iznenađeni, jer ste nešto slično i očekivali. Ovo je nedelja u kojoj uživate u ljubavi. Oni koji su u vezi, mogu imati bitne razgovore sa voljenom osobom, o potencijalnom zajedničkom životu.

 

Dok će oni koji su sami, u narednim danima moći da započnu neke nove ljubavne priče. Dopustite životu da vas iznenadi. Prijatelji će vas podsetiti na neka obećanja, koja još uvek niste ispunili, pa je to nešto što ćete pokušati da ispravite u narednim danima.

 

Neko će želeti da vam se poveri, pitaće vas za savet i pomoć. Shvatate da vas je prethodni period mnogo čemu naučio, i sada zaista možete da date savet i da stanete iza svojih reči.

 

 

Podznak Blizanci

Narednih dana bićete zaokupljeni poslom. Sve one obaveze koje niste obavili kada je trebalo, više ne mogu da se odlažu. Posvetićete se poslu maksimalno i uspećete da završite sve što ste započeli.

 

Neki od vas mogu dobiti unapređenje, ili makar pričati o tome. Moguća je i romansa na poslu, koja vremenom može da preraste u nešto ozbiljnije.

 

Obratite pažnju na svoje okruženje, nekome se dopadate, ali to ne primećujete. Moguće su neke nesuglasice sa voljenom osobom, jer neki planovi će morati da budu marginalizovani, usled previše posla koji vas očekuje u narednim danima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4