Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki Godišnji Horoskop za 2018: OVAN – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

14. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ovan – jun 2018: Ovog meseca možete imati toliko stvari za razmišljanje da nećete znate o čemu da se prvo pobrinete. Pokušajte da se ne uzrujavate, jer ćete u suprotnom trošiti svoju dragocenu produktivnu energiju, a onda ćete se žaliti što nećete dobiti ništa. Napravite listu ciljeva i proverite je dva puta.

 

Kada naiđete na zadatak za koji ne možete odmah da rešite, označite ga, recite sebi da to nije nemoguća situacija, ali da ćete do doći rešenja čim budete mogli. Ako ste organizovani ovog meseca, sve će se završiti na kraju u vašu korist. Veoma je važno da ne odugovlačite, ali koristite svaki trenutak svakog dana da se idete napred. Što ste produktivniji više ćete biti srećniji! Pred vama ima puno vrata za razne mogućnosti, radujte se njima!

 

 

Ovan – jul 2018: Ovog meseca ostvarićete svoj najveći uspeh fokusirajući se na svoju karijeru i vaše buduće planove ka kretanju napred u svom životu. Zabavite uticajne ljude koji vam mogu pomoći da se krećete po lestvici uspeha. Izbjegavajte argumente u svom ličnom životu i pokušajte da ne dovlačite probleme sa posla kući. Dobro pogledajte svoje finansijske obaveze i pokušajte da učinite sve od sebe da biste izbalansirali svoj budžet i ostavili više sredstava za neke teže dane.

 

 

Ovan – avgust 2018: Možda ćete morati da pazite na leđa ovog meseca. Neko za koga ste mislili da mu možete verovati možda neće biti na vašoj strani. Zadržite svoјe misli i ideјe za sebe.

 

Ne dozvolite da vas vaše izmešane emocije izbace sa kursa. Nova partnerstva i priјateljstva mogu da se razviјu ako se pridružite političkim aktivnostima ili socijalnim grupama. Vaša emotivna osetljivost će privući istomišljenike.

 

 

Ovan – septembar 2018: Otključajte jedinstvenost i individualnost u svojoj ličnosti i prihvatite svoje razlike dok prihvatate razlike u onima oko vas. Nikada se ne morate takmičiti, na bilo kom nivou, kada ste tako jedinstveni i nadareni!

 

 

nastvak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5