Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

Evo šta PTICA VAŠEG MESECA ROĐENJA otkriva o SUDBINI koja vas čeka!

18. Novembra 2017. Off By Dajana

Da li ste znali svaki mesec u kalendaru predstavlja određena ptica? Ta ptica otkriva mnogo o vama samima, vašem karakteru i osobinama. Da li ste mudra sova, veseli kanarinac, pouzdani orao, herojski jastreb ili neka druga?

 

Pronađite mesec u kome ste rođeni i pogledajte koja je ptica njegov simbol. Sigurni smo da ćete prepoznati ove osobine kod sebe.

 

U kom mesecu ste rođeni?

 

Januar: Sova

Vaša priča je da tiha voda breg roni. Pažljivo birate reči kada govorite i mudro vodite razgovore. Uprkos vašoj mirnoj prirodi, vaša elokventnost u kreativnom pisanju iznenađuje druge, naročito vaš način izražavanja koji druge ostavlja bez reči.
Vi komunicirate po sopstvenim uslovima, ali budite sigurni da su vaše misli duboke i značajne.

Februar: Papagaj

Vaša je ptica slobodnog duha. Nikada dosadni ili predvidivi, vi ste poznati po svojoj sposobnosti da vidite izvan granica običnog. Kreativno pisanje, umetnost ili muzika utkane su u vašu ličnost.
Vaši prijatelji i voljene osobe su konstantno inspirisani vašim jedinstvenim karakterom i iskričavom voljom za životom. Ne želite svetla reflektora, ali za vama će se svi okrenuti.

Mart: Crvendać

Crvendaći su ptice istrajnosti. Imate neverovatnu sposobnost da preživite i najjače oluje. Vaši voljeni imaju strahopoštovanje prema vašoj snazi i ubeđenjima, priznali to ili ne.
S vremena na vreme se umorite, ali to retko pokazujete. Umesto toga, fokusiraćete svu svoju snagu na nagradu koja vas očekuje – jaki i stabilni.

April: Kanarinac

Bebe kanarince krsi smeh i razdraganost. Ponekad klovn, a ponekad mudrac, ništa ne volite više od toga da razveselite i zabavite sve oko vas.
Vaše šale i smisao za humor jesu ono zbog čega vas svi obožavaju.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3