Mlad mjesec u Škorpionu RUŠI SVE PREPREKE i otkriva NAJDUBLJE ŽELJE U VAMA

Mlad mjesec u Škorpionu RUŠI SVE PREPREKE i otkriva NAJDUBLJE ŽELJE U VAMA

18. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Za čim žudite? Postoji li emocionalna glad u vama koja je veća od vas, koju teško kontrolirate i kompenzirate ju neumjerenim količinama hrane, alkohola, rekreativnom seksu? Što je to s čim se trebate suočiti, dok glavu okrećete u drugom smjeru? Je li  tjelesna strast samo sredstva putem kojih tragate za ljubavlju i istinskim povezivanjem.

 

 

U subotu, 18.11. u 12 sati i 42 minute Mjesec će ući u svoju ‘mračnu’ fazu. Ugasit će svoje svjetlo, završiti jedan ciklus, da bi uskoro otpočeo novi. Riječ je o energetski iznimno snažnom buđenju kojeg je vrijedno slijediti. Zato je dobro zaviriti u podsvijest, u vlastite emocionalne dubine i odgovoriti barem na neka od gore navedenih pitanja.

 

Nije uvijek jednostavno točno znati što zaista trebamo. Obično su naše istinske potrebe skrivene iza želja, deluzija i aktivnosti kojima zavaravamo sami sebe, a glad ne samo da ne prestaje, već postaje sve veća. Osjećamo da nam nešto nedostaje, a ne znamo što.

 

Ponekad zbog silne potrebe za pripadanjem i povezivanjem ulazimo u odnose i situacije za koje mislimo da će ispuniti naše potrebe, no događa se upravo suprotno, oni ih negiraju. Da biste nekome mogli pripadati i emocionalno se povezati, potrebno je podržavati samog sebe u toj namjeri i ne prodavati si priču. Mrvice vas neće nahraniti.

 

Za početak dobro je prestati žudjeti i izaći iz kruga teretnih osjećaja i misli. Dosta je bilo stajanja na mjestu! Krenite prema naprijed i ustoličite jasnoću namjere. Postavite cilj.

 

Potom promotrite koji vaši dosadašnji postupci onemogućuju ostvarenje tog cilja. Promijenite ponašanje. Budite hrabri. Drugi korak je određivanje koraka koji će vas prema njemu odvesti. Važno je biti strpljiv i dosljedan.

 

Ovaj Mlađak podržava emocionalnu i tjelesnu detoksikaciju. Udaljite se od svega što vas truje, bilo da su posrijedi ljudi ili vlastite misli. Povucite jasne granice. Provedite iduća 24 sata na nezaslađenim čajevima i laganoj hrani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2