POLUDEĆE OD LJUBOMORE! Zbog OVIH stvari ON više neće moći MIRNO DA SPAVA…

POLUDEĆE OD LJUBOMORE! Zbog OVIH stvari ON više neće moći MIRNO DA SPAVA…

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Po ovom pitanju, baš sve su žene iste, htele one to da priznaju ili ne.

Nakon svakog raskida, koji vam ostavlja gorak ukus u ustima da vas on očigledno ne ceni dovoljno, sledi proces oporavka, koji redovno uključuje i razne čudne načine na koje se pokušavate oporaviti.

 

Ovo se prvenstveno odnosi na pokušaje da svom bivšem partneru pokažete kako ste dobro i kako vas neko poput njega ne može pokolebati u baš ničemu, dok je istina malo drugačija.

Na jednom mestu smo sakupile nekoliko najčešćih stvari koje rade devojke, kako bi to pokazale.

 

1.  selfiji

Na kojima pokazuju svu svoju raskoš, ali i najčešće novu boju kose ili frizuru pa nek vidi šta propušta.

 

 

2. Samo najbolje iz prošlosti

Naravno, tu su i najbolje slike, koje se vade iz prošlosti, a iz nekog razloga dosad nisu objavljenje na Fejsbuku ili Instagramu. Najčešće s letovanja…

 

 

3. Misteriozne večere

I ne samo večere: doručci, brančevi, deserti, odlasci u bioskop, šetnje prirodom, i sve one aktivnosti koje sada radite s prijateljicama, ali vaš bivši dečko to ne mora da zna pa neka misli sa kim ste.

 

 

4. Izlasci

Sada se zabavljate bolje nego ikad pre pa želite da on to vidi. O depresiji koja nastupa dan nakon lude noći, sada nećete razmišljati.

 

 

5. Poziranje s atraktivnim prijateljem/kolegom/bratom od prijateljice

Iako nemate nameru da se petljate sa njim, želite da vašeg bivšeg pogodi strelica ljubomore, jer vreme provodi u atraktivnom muškom društvu. Nadate se kako vam njihove devojke neće zameriti ovaj plemeniti cilj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2