Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Iako tvrde da ne postoje teorijske šanse za tako nešto, slobodne Vage se mogu u ovom periodu opet vratiti nekom od bivših emotivnih partnera. Ne skačite i ne besnite, nisam ja kriva za ovo – takav vam je horoskop.

 

Uostalom, niko vas ne tera da počnete ponovo da razmišljate o prošlosti. Možete da se okrenete i na drugu stranu i da u svojoj okolini tražite pogodne ljubavne „žrtve“.

 

No, to će ići nešto sporije, samo da znate…. Vage u emotivnim i bračnim vezama su se u ovoj nedelji malo primirile. Niste više pod tako jakim planetarnim uticajima, pa funkcionišete stabilnije i harmoničnije u odnosu s voljenom osobom.

 

Verujem da će i vašoj boljoj polovini laknuti, jer ste već počeli da joj idete na živce svojom ljubomorom.

 

 

ŠKORPIJA

Po nekim pitanjima i odlukama se definitivno u ovom periodu lomite kad su vaše emotivne i bračne veze u pitanju. U jednom trenutku rešite jedno, već u narednom preispitujete i menjate svoje odluke.

 

Savet bi bio da ne radite ništa, da ne pokrećete važna pitanja, da ovaj period bolje iskoristite za neke lepe i fine razgovore s voljenom osobom. I vama i drugoj strani je sada potrebna opuštenost i duševni mir, pa bi bilo fino da samo na tome i radite.

 

Ukoliko ste slobodni, spremate se na put. To može zaista biti neko putovanjce, jer želite da vidite osobu koja vam se dopada i koja vas privlači.

 

No, to može biti i metaforički „ljubavni put“ – krenuli ste vrlo ozbiljno u osvajanje jedne osobe i nemate nameru da odustanete.

 

 

STRELAC

Odlična nedelja da se pokvareno popravi, da se razmršeno odmrsi, da se posvađano pomiri. Jasno vam je? Ako nije, evo prevoda – u ovoj sedmici Strelčevi mogu doći do dugo čekanog mira i kakve-takve stabilnosti sa emotivnim ili bračnim partnerom.

 

Ovo, naravno, samo pod jednim uslovom, a on je – da svoje emotivne i misaone snage usmerite u potpunosti na voljenu osobu. Ništa komunikacija sa strane, ništa tamo neki usputni flertovi i tako to….

 

Na taj način doći ćete do onoga što želite – a to je mir.

 

Ukoliko ste usamljeni, vaša zagrejanost za nekoga je sada već tolika da svi oko vas primećuju da se s vama nešto dešava. Dosta ste čekali, vreme je da osobi do koje vam je stalo otvorite karte i priznate joj svoju zainteresovanost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4