Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

Šta vas očekuje do kraja nedelje: Bik u novoj ljubavnoj romansi, Blizanci ludo zaljubljeni, Strelac otvara svoje srce, Ribe žele nazad staru ljubav

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Ukoliko vas već neko vreme muče određena pitanja u vezi sa emotivnim ili bračnim partnerom, postoji tendencija da se u ovom periodu to samo pojačava.

 

Možda su stvari koje vas opterećuju potpuno realne, ali postoji i mogućnost da su to samo vaši strahovi, koji su u ovom periodu jako preuveličani. Ako hoćete da poslušate savet, on bi bio – nije pravi trenutak da kopate niti istražujete, možda je najbolje da pustite da vreme donese svoj sud i odluku.

 

Ukoliko ste slobodni, jedna osoba vas je veoma zainteresovala, ali kao da ne dobijate dovoljno signala od nje da možete da podignete odnos na viši nivo.

 

Razumem vašu trenutnu nesigurnost i blokadu, ali smatram da možete da pronađete dovoljno hrabrosti u sebi da se ipak pokrenete. Vredeće.

 

 

VODOLIJA

Vi se od samog početka nedelje osećate odlično, a kad ste vi dobro, i sve oko vas funkcioniše baš kako treba, pa i partnerski odnosi. Pogotovo kad u drugom delu sedmice Sunce, koje vlada vašim partnerstvima, pređe u Strelca i bude u dobrom aspektu na vaš znak.

 

U prevodu – voljena osoba i vi se mnogo više kopčate u ovoj nedelji, a kako dani budu odmicali, bićete u sve boljem raspoloženju. Verovatno ćete izlaziti više, više se družiti i oboje uživati u zajedničkim momentima.

 

Što se slobodnih Vodolija tiče, preko prijatelja i preko posla vam sada sledi najviše emotivnih prilika.

 

Kojim tempom će se ove priče odvijati zavisi prvenstveno od vas. Vi ste vrlo raspoloženi za flertovanje i komunikaciju, pa neka sve ide svojim tokom.

 

 

RIBE

Emotivni ili bračni partner je nešto osetljiviji u ovom periodu i sve shvata previše lično i dramatično. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko neka vaša usputna opaska dovede do toga da se voljeno biće ućuti, povuče, naduri.

 

Samo obratite nešto više pažnje na osećanja druge strane i sve će biti u redu. U ovoj nedelji bi bilo dobro da provodite više vremena zajedno, ali ne u okviru kuće, već da izađete „među ljude“, da odete u pozorište, bioskop, da se družite.

 

I vama i drugoj strani je potrebno da budete u pokretu.

 

Što se slobodnih Riba tiče, ove nedelje stoje dve solucije za vas. Kod nekih od vas će se pojaviti osoba preko poslovnog segmenta, dok će kod drugih jače nego inače biti aktivirano sve ono što je vezano za prošlost.

 

 

kurir.rs

Stranice: 1 2 3 4