Horoskop za vreme vladavine Strelca od 22.11. do 21.12.: Vagu očekuju životne promene, Devicu brak, Bika poseta koja će mu promeniti život

Horoskop za vreme vladavine Strelca od 22.11. do 21.12.: Vagu očekuju životne promene, Devicu brak, Bika poseta koja će mu promeniti život

22. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vodolija (21.1 – 19.2)

Posao: Periodično gbite kontrolu nad sitacijom što vam je svojstveno jer vašim prvim poljem vlada Saturn. Ulaskom Marsa u Vaše polje karijere 9.12. postajete agrsivniji. Budite pažljivi, temperamentno istupanje samo će dodatno da vam iskomplikuje život.

 

Autoritete inače ne priznajete, a sada možete da budete u situaciji da zbog sujete imate problema. Od navedenog datuma može da se dogodi da prekršite neka pravila. Bilo da vi to uradite ili neko od vaših saradnika, posledice će da budu negativne.

 

Može da se dogodi da dovedete legitimitet u pitanje, ali i čitav tok karijere. Ne treba previše objašnjavati da je ovo delikatan period i zbog prisustva retrogradnog Merkura u jedanestom polju. Postoji mogućnost da imate problema sa papirima ili da sklopite loše dogovore. Venera to ublažava ali tek posle 15.12., kada se razilazi sa retrogradnim Merkurom.

 

 

Ljubav: Prisustvo Venere u polju karijere do 1.12., a potom u polju koje se povezuje sa prijateljima, saradnicima i namerama, ukazuje na emotivna dešavanja na poslu, kao i moguć konflikt sa kolegama. Stoga ukoliko ste slobodni možete nesmetano da uđete u vezu na poslu.

 

Pazite da se to realizuje pre retrogradnog Merkura, jer u suprotnom veza neće ići u željenom pravcu. Sa druge strane, ukoliko ste u vezi ili braku, položaj planeta može da donese promenu. Šta god da se dogodi bićete konfuzni, nećete biti sigurni da ste na pravom putu. Pažljivo donosite odluke, jer će od njih dosta toga da zavisi.

 

Kad se Merkur i Venera raziđu, posle konjunkcije koja se odigrava 15.2. imate priliku da ponovo razmislite o svemu i da doneste bolju odluku.

 

 

Zdravlje: Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ne rešavajte to većom količinom hrane. Naprotiv, smanjite obroke.

 

 

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao: Tokom čitavog perioda biće promena. Da li će one biti dobre ili loše zavisi od velikog broja faktora i snage ličnog natala. Prva promena koja se dešava jeste ulazak Venere u polje karijere 1.12.

 

Činiće vam se da se sve dobro odvija, ali to je samo privid. TO će vam pokazati Merkurov okret u retrogradni hod 3.12. i odvajanje od Saturna koji donosi stagnaciju. Već od 9.12. Mars ulazi u Škorpiju gde se nalazi vaš vladar Jupiter, što daje aspekte za promenu.

 

Samo malo kasnije, 15.12. događa se konjunkcija Merkura i Venere što donosi nove mogućnosti, ali će to biti ostvarivo tek kada nastupi mlad Mesec 18.12. Dva dana kasnije i rigidni Saturn napušta konačno polje karijere i tada su promene već daleko lakše. Na vama je da pravilno procenite gde promene vode i šta želite. Za mnoge predstavnike znaka to znači probleme.

 

 

Ljubav: Merkur, vladar polja emocija i partnerstva, nalazi se u desetom polju spojen sa Saturnom. To može da donese izvesne probleme, u zavisnosti od natalne postavke. U isto polje 1.12. ulazi Venera koja polako ide u susret Merkuru.

 

U narednom periodu do 15.12. dok se polako spajaju ove dve planete konkretni događaji vas dovode u priliku da preispitujete svoj odnos, da se približavate osobi koja vas interesuje. Može da se desi i da birate između dve osobe.

 

Nakon navedenog datuma Merkur i dalje retrogradan što donosi razrešenje. Izbor je napravljen, u najvećem nroju slučajeva je pogrešan. Nije strašno jer neće dugo da traje, očekuju vas neočekivani događaji. Period mladog meseca 18.12. je prilično zahtevan, pa vodite računa da postupite pravilno kako se ne bi kajali zbog greške.

 

 

Zdravlje: Moguće je da dobijete na težini. Početkom meseca sve vam prija, hrana vas privlači, pa ako ne pazite, može da se dogodi da masnoća izazove zakrčenje krvnih sudova.

Stranice: 1 2 3 4 5 6