NIKAD NEMOJ DA BUDEŠ DRUGA ŽENA- ”Ako biraš između mene i nje, molim te izaberi nju”

NIKAD NEMOJ DA BUDEŠ DRUGA ŽENA- ”Ako biraš između mene i nje, molim te izaberi nju”

23. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jesi li se ikada našla u situaciji u kojoj imaš osjećaj da tvoj dečko nije siguran? Da sumnja u vašu ljubav? Da razmišlja o drugoj djevojci?

 

Ako jesi, nisi jedina. Dok se većina djevojaka u takvoj situaciji nada da će veza ipak opstati te će ljubav pobijediti svaku sumnju, ova cura odlučila je drugačije. Jasno i glasno je svom dečku dala do znanja da slobodno izabere drugu djevojku.

Ovo je njeno iskreno pismo – slažete li se s njenim riječima?

 

‘Ako ikada u životu budeš dvojio između mene i druge djevojke, molim te nemoj me odabrati. Kakva god bila naša veza, nakon ovoga neće funkcionirati, a ako ćemo biti posve iskreni, ni ne želim te više.

Ne želim zvučati bezosjećajno, ali to su činjenice. Učini mi uslugu i oslobodi me kako bih mogla naći svoju srodnu dušu. Taj dečko će znati da sam ja ona prava bez imalo oklijevanja.

 

Ono što je jednoj osobi ‘nisam baš siguran’, drugoj će biti ‘znao sam od trenutka kada sam ju ugledao’. Nemam vremena ni energije uvjeravati te da sam posebna niti želim biti ‘drugi izbor’ nekome tko ne vidi zašto sam sjajna. Ovo sve pišem bez imalo zlobe. Ako ćemo oboje biti iskreni, moramo priznati da je pravi razlog zašto ne misliš da sam ja savršena činjenica da za tebe nisam savršena.

 

Ok je ako ne znaš koju od nas želiš više i ako zbrajaš moje i njene pluseve i minuse kako bi shvatio koja ti bolje odgovara. Nisi prva osoba koja se našla u ljubavnom trokutu i moguće je biti istodobno zaljubljen u dvije osobe u isto vrijeme.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2