Ako si ZALJUBLJENA u muškarca Ovna, znaj da mu NIKAD nećeš biti JEDINA, a ako ti se muškarac Rak RETKO javlja, budi sigurna da ga NE ZANIMAŠ

Ako si ZALJUBLJENA u muškarca Ovna, znaj da mu NIKAD nećeš biti JEDINA, a ako ti se muškarac Rak RETKO javlja, budi sigurna da ga NE ZANIMAŠ

30. studenoga 2017. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA OVNA…

1 Da li on misli da sam debela? Ako imaš uočljive grudi, lomna si u struku i vlasnica poprilično zategnute zadnjice, imaš sve što mu je potrebno. Fizički izgled devojke beskrajno mu je važan.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, u kafićima koji su u blizini stadiona, ispred izloga prodajnog salona automobila, u kladionici ili teretani.

3 Šta da obučem? Nešto što će istaći tvoje, gore pomenuto, zmijsko telo. Crne kožne pantalone, crvena satenska bluza i visoke potpetice biće pun pogodak, piše savremena.me

 

4 Da li da mu priđem? Možeš, ali ne otvoreno i direktno. Zajednički poznanik je dobro rešenje, ali najbolje je da pokušaš da ga navedeš da on priđe tebi.

5 O čemu da pričam? O lakim, prolećnim, lepršavim temama ili oružju i borilačkim veštinama, ekstremnim sportovima, fitnesu, matematici, statističkim istraživanjima…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ni slučajno! Četvrti susret je idealan tajmnig za “uskakanje” u krevet.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Neće! Ali neće ostaviti ni tebe kad mu postaneš devojka. Postoji način da se izboriš za mesto “prve”, ali ne postoje garancije da ćeš ikada biti jedina.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Za njega je život velika avantura i zato ćeš morati da se potrudiš da mu svaki novi dan sa tobom bude uzbudljiviji od prethodnog.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Prihvati činjenicu da ti nikada neće podnositi “izveštaj” o tome gde, kada i sa kim je provodio vreme…

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BIKA…

1 Da li on misli da sam debela? On ponekad ne govori ono što misli. Možda će reći da si debela, ali to mu zapravo ne smeta jer voli obline kao kod Rubensovih ženskih modela.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji ima najveće porcije u gradu ili na mestima na kojima može da se pojavi u neobaveznoj garderobi.

3 Šta da obučem? Nešto klasično ženstveno ili umereno ekstragavantno, u skladu sa modnim trendovima.

 

4 Da li da mu priđem? Priđi mu sa prijateljskim osmehom, ali izgovori nešto provokativno što će mu pomoći da započne lagani flert sa tobom. Ostavi mu broj telefona.

5 O čemu da pričam? O dizajnu ili kozmetici, svojim kulinarskim veštinama, arhitekturi ili muzici, o svojim drugaricama…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ne, i ne… Ali, ako se već duže vreme “družite”, onda je seks posle prvog poljupca sasvim OK.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ako nisi prva sa kojom vara svoju stalnu devojku, sigurno je neće ostaviti. Ako jesi, moraćeš da ga “podsetiš” da bi trebalo da je ostavi.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On je veoma ozbiljan momak, ali nikad se ne zna… Ako ste se dugo družili pre nego što ste postali momak i devojka, sigurno hoće ozbiljnu vezu.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, ako je obećao. Ukoliko je rekao “čujemo se” ali nije precizirao “kada”, očekuj poziv u naredna tri dana…

 

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BLIZANCA…

1 Da li on misli da sam debela? Ne. Čak i ako ti kaže “Gde si, Bucka”, to samo znači da si mu slatka i da bi te najradije “gricnuo”.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, na pijaci, na konferenciji za novinare, u knjižari – kafani, na promociji poslednjeg bestselera…

3 Šta da obučem? Pogledaj kroz prozor i slobodno obuci ono što i većina devojaka fura na ulici.

 

4 Da li da mu priđem? Nema potrebe. Sigurno imate nekog zajedničkog poznanika koji može “spontano” da vas upozna. Pokaži mu da si zainteresovana, ali ne i napadna.

5 O čemu da pričam? Svejedno, jer je on zainteresovan za sve teme koje možeš da pokreneš. Najbitnije je da ne držiš monolog nego da ga pustiš da i on priča…

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ako on to bude želeo – završićeš. I nećeš se pokajati. Njegov šarm je neodoljiv.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Teško. Ako sam ne pokrene temu raskida, nema potrebe ni da je ti pokrećeš jer ga nećeš nagovoriti na to.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On uopšte ne zna šta znači reč “ozbiljno”, ali u stanju je da provede deset “neozbiljnih” godina sa istom devojkom.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Ali ako ti se ne javi u naredna dva dana, male su šanse da će ikada okrenuti tvoj broj…

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RAKA…

1 Da li on misli da sam debela? U ženi koja mu se dopada on odmah vidi majku svoje buduće dece, pa mu neće smetati čak ni ako su tvoje obline nalik Veneri iz Vinče.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na sedeljci za prijatelje ili kafiću koji se nalazi u njegovom komšiluku.

3 Šta da obučem? Šta god da obučeš, garedorobom nećeš uspeti da sakriješ svoje nedostatke – on će ih sigurno primetiti. Budi ono što jesi ako želiš da ga fasciniraš..

 

4 Da li da mu priđem? Bolje ne, nego se potrudi da vam se “putevi ukrste” nekoliko puta i da ga tako “primoraš” da on priđe tebi.

5 O čemu da pričam? O prijateljima koje obožavaš, svom detinjstvu, poslu ili fakultetu, fotografijama svoje prabake… O svemu osim o njegovoj mami.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? On neće insistirati na tome, a nemoj ni ti jer bi napadnim ponašanjem mogla da ga uplašiš i izgubiš.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Rakovi se uglavnom ne upuštaju u duple veze. Ali ako spada u retku vrstu nevernih Rakova, ne očekuj da će i tebi ikada
biti veran.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Sigurno želi ozbiljnu vezu, osim ako već ima jednu…
9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. Možda mu se nešto desilo. Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti u dogovoreno vreme, čak pet minuta ranije…

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3