Ako si ZALJUBLJENA u muškarca Ovna, znaj da mu NIKAD nećeš biti JEDINA, a ako ti se muškarac Rak RETKO javlja, budi sigurna da ga NE ZANIMAŠ

Ako si ZALJUBLJENA u muškarca Ovna, znaj da mu NIKAD nećeš biti JEDINA, a ako ti se muškarac Rak RETKO javlja, budi sigurna da ga NE ZANIMAŠ

30. studenoga 2017. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA ŠKORPIJU…

1 Da li on misli da sam debela? Da, ali ti to nikada neće otvoreno reći. Sreća je u tome što će vremenom prestati da primećuje tvoje kilograme.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji se nalazi u sastavu ili blizini benzinske pumpe, u meksičkom restoranu ili klubu koji je u nekom podrumu.

3 Šta da obučem? Nešto crno ili nešto seksi. Garderoba nije bitna, mnogo je važnije da se ispod bluze nazire čipkani grudnjak ili da diskretno viri podvezica.

 

4 Da li da mu priđem? Da, ako si nestrpljiva, ali uz tajanstveno izazovni osmeh uspećeš da ga izazoveš da on prvi krene u akciju.

5 O čemu da pričam? O kriminalističkom romanu koji si nedavno pročitala ili poslednjoj katastrofi na naftnoj bušotini na Antarktiku.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Naravno, pa to je jedini razlog zbog kog te je pozvao da izađete.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ne. Ako si dovoljan izazov za njega, možda će razmisliti o mogućnosti ozbiljne veze sa tobom.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Strast je ono što ga pokreće i zato lako upada u avanture, ali iskreno čezne za ozbiljnom vezom.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. On nikada nije toliko zauzet da ne može da odvoji pet minuta da ti se javi…

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA STRELCA…

1 Da li on misli da sam debela? Ne opterećuj se ovim pitanjem jer će ti uskoro vrlo otvoreno reći šta misli o tvojim kilogramima.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na hipodromu, u kafiću čiji enterijer liči na planinsku kolibu ili restoranu čiji su separei stilizovana prevozna sredstva.

3 Šta da obučem? On voli doterane i moderne žene, ali ne one koje izgledaju kao “hodajući performans modnog kreatora u usponu”.

 

4 Da li da mu priđem? Bilo bi bolje da on priđe tebi, ali ako predugo čekaš na taj potez, priđi mu uz efektno izazovan komentar.

5 O čemu da pričam? Najbitnije je da teme budu raznolike. Možeš da “skačeš” sa priče o egzotičnim putovanjima na priču o političkoj situaciji u svetu.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne. Pazi da te ne prevari to što će njegova “celovečernja priča” odavati utisak nekoga ko ima razumevanja za sve.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Možda. Ako si avanturista i slobodoumna koliko i on, dozvoliće ti da zauzmeš značajno mesto u njegovom životu.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? I ozbiljna veza sa njim je velika avantura.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Verovatno je otputovao u “nedođiju” u kojoj je slab signal mobilne telefonije. Ako se ne javi ni sutra, počni da ga zaboravljaš…

 

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA JARCA…

1 Da li misli da sam debela? Ne. Fizički izgled mu ne znači mnogo.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na političkim skupovima ali i u bircuzima.

3 Šta da obučem? Treba da izgledaš otmeno ali i neobično. Obožava žene u dugim suknjama zemljanih tonova.

4 Da li da mu priđem? Bolje ne. Budi uporna i strpljiva. Ako mu se dopadaš, sigurno će pronaći način da ti priđe.

 

5 O čemu da pričam? O svojim obavezama ili prijateljima o kojima ćeš reći sve najlepše.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Nećeš imati priliku sve i da ti je to najveća želja u životu.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Nema šanse da će prevariti devojku sa tobom. Moraćeš da sačekaš da je prvo ostavi pa ćeš tek onda doći na red.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On ne shvata u čemu je razlika. Njegove avanture se preko noći i neočekivano pretvore u dugu ali neizvesnu vezu.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Neee, nemoj da se nerviraš što nije zvao nego se navikavaj da se nikada neće javiti na vreme…

 

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA VODOLIJU…

1 Da li on misli da sam debela? Verovatno da, ali ti to neće reći. Nemoj da se brineš jer je njemu ionako najbitnija unutrašnja lepota.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U Internet kafeu, kafiću ili restoranu koji ima televizore, andergraund klubu, na izložbi starih automobila ili sajmu novih tehnoloških dostignuća.

3 Šta da obučem? Nešto neobično, drugačije i upadljivo. Moraćeš da izgledaš ili kao sa naslovne strane ili kao da ti je stilista fanatični zagovornik kubizma.

4 Da li da mu priđem? Dođi do njega, osmehni se i kreni nazad ka drugaricama. Pre nego što stigneš do njih, on će ti prići.

 

5 O čemu da pričam? O muzici, TV programu, novom softveru, mogućoj invaziji vanzemaljaca, proročanstvima Žila Verna i svemu onome o čemu ni sa kim drugim nisi mogla.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Slobodno. On je jedini od svih muškaraca na ovom svetu koji ti to neće uzeti za zlo.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Da, zato što mu se uvek više dopada “novo” nego “staro”.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On svaku svoju avanturu doživljava vrlo ozbiljno, jer zna da se iz avantura rađaju najozbiljnije veze.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, da, da… Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti onda kada je obećao…

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RIBU…

1 Da li on misli da sam debela? Da, da, da… Što se njega tiče, i Kate Moss bi mogla malo da smrša, ali to ionako nije bitno jer se on zaljubljuje u “duh” a ne u “telo”.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Po kišnom danu u uskoj ulici, u bioskopu na projekciji starog filma, u konobi, ribljem restoranu, vinskom podrumu, ili najmračnijem uglu kafane.

3 Šta da obučem? Lanenu haljinu koja se nekad nosila kao podsuknja ili usku suknju u kojoj ćeš izgledati kao morska sirena. Šta god da obučeš, najbitnije je da imaš crne čarape sa halterima bez čipke.

 

4 Da li da mu priđem? Slobodno, ako je sam za šankom, ali vodi računa da ga naglo ne probudiš iz sna.

5 O čemu da pričam? O filmu koji si gledala, galerijskoj postavci o kakvoj maštaš, svom snu u kojem je bio neko nalik njemu. O tome da je život lep i da se čuda dešavaju.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Paaa, može… ali takav korak ipak može da bude pogrešan jer ga time nećeš naterati da te želi.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Sve zavisi… Ako ne budeš insistirala, hoće. Ako je ne ostavi posle mesec dana “duple veze”, zbog tebe je nikad neće ostaviti.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On ne zna tačno šta želi, ali zna da ne želi obaveze. Samo od tebe zavisi da li će vaša veza trajati jednu noć ili “jedan” život.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Neee… Ne treba… Samo mu se ispraznila baterija na mobilnom, a fiksni su mu isključili jer nije platio račun.

savremena.me

Stranice: 1 2 3