Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

Karma nije uvijek kučka: Otkrijte po datumu rođenja vaš karmički put.-Vrlo precizne prognoze!

30. studenoga 2017. 0 By Admin

15.) 12.8. – 22.8.

Definitivno znate što je to ljudskost i uvijek ste bili spremni pomoći drugima bez obzira na njihove međusobne razlike. Veliki ste humanist izgrađenih načela. Sada dolazi vrijeme kad trebate odvojiti nešto svojih dobrih namjera i za sebe, te dopustiti da vas pohvale za vaša djela. U ovom životu trebate naučiti kako se zauzeti za sebe i za svoju poziciju u društvu, kao što ste se nekad tako predano zauzimali za druge. Pozornice, društvena okupljanja pa i ona u svrhu humanitarnih djelatnosti, zabave i slično, sve su to mjesta na kojim možete zablistati. Koliko ste prije bili diskretni, toliko sada trebate obratno – nakitite se i izađite pred publiku. Ona vas čeka.

 

 

 

16.) 23.8. – 1.9.

Bilo bi prejednostavno reći da ste prošli život proveli u stilu nekog vagabunda. Vi ćete već naći neki izgovor za to jer je vaša sposobnost obmanjivanja sebe pa tako i drugih oko sebe, velika. Ljenčarenja, lutanja, maštanja, opijena uživanja, kaos, sve ste to iskusili preko svake mjere. Sada je vrijeme da u svoj život uvedete reda i to do u najsitnije detalje. Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom ili sličnim, sve bi to moglo doprinijeti da se riješite svojih starih navika i krenete putem razvoja vlastite ličnosti. A on je u kristalizaciji vaših ideja i preciznom i urednom življenju i djelovanju. Poput sata.

 

17.) 2.9. – 11.9.

Možda ste bili umjetnik ili boem, a možda i ovisnik o iluzijama i zabludama. No sada je takva priča završila i na vama je da konačno počnete i konkretno raditi. Koliko ste prije živjeli od rente, mašte, nasljeđa ili jednostavno nerada, sada to odmah trebate okrenuti, zasukati rukave i jednostavno se primiti posla. Svaka djelatnost, pa i ona naizgled beznačajna, za vas je dobrodošla. Ako slučajno još nemate posao, primite se hobija s konkretnim i opipljivim rezultatima. Koliko god oni sitni bili, bit će dobri za početak.Ukoliko radite, znajte da vam je put otvoren i da se baš kroz rad i razvijate. Jer ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti.

 

 

18.) 12.9. – 22.9.

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mjestima gdje čovjek svojom dušom može stići – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene. Sad je vrijeme da sve to iznjedrite na van kroz neko zanimljivo i konkretno djelo, odnosno kroz rad. Ali ne bilo koji, nego onaj koji zadovoljava vaše profinjene kriterije. Neki od vas bili su jako daleko, na drugom kontinentu i sada se vraćaju otuda sa spoznajama koje su dostupne samo nekima. Zato ih drugima trebate učiniti dostupnim na vrlo pažljiv način. Bavite se preciznim i finim djelatnostima i već ćete doći na svoje.

 

 

19.) 23.9. – 2.10.

Prošli život proveli ste u vrlo dinamičnom okruženju gdje ste funkcionirali kao glavni inicijator događaja, ratnik, borac ili avanturist. Zbog svega toga i sada povremeno imate potrebu zaigrati na kartu sporta ili samostalnih aktivnosti, ali vas to samo vuče u inerciju već ustaljenih i već viđenih motiva. Vi se znate izboriti za svoje ja, ali sada je vrijeme da se malo kultivirate i naučite živjeti s drugima. Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umijeća diplomacije kako bi sebe navikli i osposobili za nesamački život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osjećaja za mjeru za vas je također važna lekcija.

 

 

nastavak na sledeceoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7