SAMO ŽENA ROĐENA U OVOM ZNAKU u stanju je pokrenuti OSTALIH 11 znakova! Za nju važi moto “JA MOGU SVE ŠTO HOĆU”

SAMO ŽENA ROĐENA U OVOM ZNAKU u stanju je pokrenuti OSTALIH 11 znakova! Za nju važi moto “JA MOGU SVE ŠTO HOĆU”

30. studenoga 2017. 0 By Admin

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Želi da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njezin avanturistički duh.

 

 

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicama često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Voli imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

 

 

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njenu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njene karakteristike znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona. Društvo Ovnice jamči zabavu.

 

 

Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo i pomalo agresivan stav fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati Ovnicu. Glavni dio tijela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3