Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

1. prosinca 2017. 0 By Admin

Vaga

Vage su nepopravljivi romantici, idealisti su i veoma su nježni. Partneri Vage treba da imaju razumijevanja za njihovu stalnu potrebu za harmonijom i sigurnošću. Biti Vaga znači uvijek biti zaljubljen. Vagama je u vezi ključna harmonija i teško podnose radikalne promjene. Uživaju u društvu i ono je veoma važan dio njihovog života. Vage čitav život tragaju za princom ili princezom, pa se lako i razočaraju, a da bi veza s njima uspjela, vi morate da budete njihov princ. Vage traže perfekciju, jakog i stabilnog partnera, lojalne su i onome koga vole dat će zaista sve.

 

 

 

Vaš idealan partner:

Lav: I Lav i Vaga su nepopravljivi romantici, spremni za veze koje se u većini slučajeva krunišu brakom ako zaljubljeni dovoljno zagrizu ljubavnu udicu. Ako naprave balans između intimnog i javnog života i ostave dovoljno vremena jedno za drugo, mogu da budu najsretniji zodijački par.

 

 

Strijelac: Fantastično romantična kombinacija, u kojoj može da bude svega, filozofskih rasprava, putovanja, avantura, ludih doživljaja… Pošto su i Strijelac i Vaga živahne i nemirne prirode, u ovoj dinamičnoj vezi zaista uživaju bez obzira na to da li je riječ o braku ili prolaznoj vezi. Zbog obostrane potrebe za dominacijom često su u sukobu, ali malo strpljenja i tolerancije garantuje lijepu budućnost.

 

 

 

Škorpija

Škorpija je senzualna, strastvena i pun duha. Oni su poklonici ljepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, fatalno su privlačni i misteriozni. Škorpija je vrlo emotivna i ranjiva, ali to vešto skriva. Osobe rođene u ovom znaku su kreativne i postavljaju sebi visoke ciljeve. Djeluju bezosejćajno i zbog toga su drugima interesantne, ali to ni izbliza nije tačno, jer i te kako mogu biti povrijeđene, kao i svi ostali. Od toga se štite kontrolisanjem emocija. Za Škorpiju povjerenje je osnova svake veze. Ako ih shvatite i prihvatite onakve kakvi su, s njima će vam biti veoma lijepo.

 

 

 

Vaš idealan partner:

Djevica: Djevice su za Škorpiju neodoljive, jer znaju da Djevice nisu lak plijen i da će oko njih morati dobro da se potrude. I Škorpije, bez obzira na predrasude, mogu biti osjetljive i nježne. Djevica treba svojim ponašanjem da natjera Škorpiju da ispolji emocije i biće im jako lijepo. Ona sama treba da ostane misteriozna kako bi uvijek bila privlačna Škorpiji.

 

 

Jarac: Ovo je veza dvije najambicioznije osobe. Kao moćne individue, u vezi non-stop odmjeravaju snage. Po mentalnoj snazi i životnim ubjeđenjima, Škorpiji najviše odgovara Jarac. Sve dok su iskreni jedno prema drugom, njihova zajednička moć biće veća, kao i njihova ljubav i poštovanje.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6