Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

1. prosinca 2017. 0 By Admin

Strijelac

Život Strijelcima nikada nije dosadan, jer su oni rođeni avanturisti. U ljubavi su nezavisni i slobodni, uvijek okruženi prijateljima. Prijaju im neformalna druženja. Njihova posebnost i ličnost su njihov glavni brend gdje god da se pojave. Dugačak je proces natjerati Strijelca da se iskreno zainteresuje za nekoga, to može biti agonija, jer on ne donosi lako odluke kada je ljubav u pitanju.

 

 

Ako ipak uđete u vezu sa Strijelcima, ljubav i lojalnost najljepši su poklon koji Strijelcima možete da date. Strijelac mnogo voli životinje, ali i djecu. Zato ne budite iznenađeni ako vas za medeni mjesec odvede na safari.

 

 

Vaš idealan partner:

Vaga: Vaga voli brak i porodični život. Njoj uopšte nije teško da ubijedi nevjernog Strijelca da brak nije robija i da može da bude zanimljiv i uzbudljiv iako Strijelac izbjegava razgovore o tome. U ovoj vezi nikad se ne zna ko će biti pobjednik, ali baš to čini njihov odnos zabavnim.

 

 

 

Vodolija: Ovo je najkompatibilniji zodijački par. Oni se toliko razumiju da uživaju čak i kada šute. Kada se Strijelci i Vodolije spoje, istog momenta počinje magija. Njihove duše se iskreno razumiju, prepoznaju, povezuju i zato ostvaruju divan odnos. Strijelci su vrlo tradicionalni i religiozni.

 

 

 

Jarac

Jarčevi su veoma strastveni i sve rade samoinicijativno. U dubini duše su ranjivi i zato autodestruktivni. Njihov moto je „Ljubav je sve”. Kada sebi kažu „ovo je ono pravo”, dat će vam se bez rezerve. Vrlo su praktični, a kada donose važne odluke, prije toga dobro razmisle jer kod njih nema kajanja. Jarac uživa u ljepoti i prefinjenosti, a pravi pravcati romantici postaju uz čašu dobrog vina. Njihova strast su muzika, umjetnost i ljubav. Odlični su organizatori.

 

 

 

Vaš idealan partner:

Škorpija: Jarčevi uvijek sve drže pod kontrolom i kontrolišu svoja osjećanja. Slabi su na Škorpije, na njihov fizički i mentalni potencijal. To može da izazove neobuzdanu, magnetnu privlačnost. I Jarčevi i Škorpije su svjesni sebe i znaju koliko vrijede. Oni se međusobno koriste i to uopšte ne kriju.

 

 

Riba: Ova romansa može dugo da traje, ali uz stalne uspone i padove. Jarčevi predstavljaju sve ono što bi Riba voljela da bude – poštovana, sigurna, umjerena i ozbiljna. Jarčevi preko svega mogu da pređu, ali preko nevjerstva nikako, budite sigurni da vam to neće oprostiti. Pomozite Jarcu da shvati vašu potrebu za neprestanim zagrljajima, jer će i on u tom slučaju popustiti i otvoriti se.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6