Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

Ako traziš SRODNU DUŠU! Horoskop PRECIZNO otkriva ko će te NAJISKRENIJE VOLETI, a ko će ti SLOMITI SRCE!

1. prosinca 2017. 0 By Admin

 

Vodolija

Ako želite da budete u vezi s Vodolijom, morate da dijelite njenu želju za avanturom, jer Vodolije u ljubavi žele slobodu i ne podnose ograničenja. Ako Vodolija uđe u vaš život, oplemeniće ga svojim emocijama. Njena strast i senzualnost uglavnom su prikrivene duhovnošću. Svu svoju energiju Vodolije usmjeravaju na svoje snove o savršenoj ljubavi.

 

 

Osjećajne su i duboko emotivne i u stalnoj potrazi za ljubavlju i ne mogu da razumiju ljude koji od ljubavi bježe. Svoje srce daju iskreno i lako i često se izlažu nepotrebnom riziku. U ljubavi puno daju, prepuštaju se i srcem i dušom.

 

 

Vaš idealan partner:

Ovan: Ova veza se zasniva na povjerenju, iskrenosti i pažnji. Prepreka može da bude potreba Vodolije da stalno bude okružena različitim, za Ovna čudnim ljudima. Ovnovi treba da se prilagode ovom načinu života i da počnu da uživaju. U očima Vodolije, oni su snažne i jake ličnosti, koje ih štite.

 

 

 

Strijelac: Jedan od najboljih parova u Zodijaku. Strijelac i Vodolija se odlično razumiju i poštuju jedno drugo. Sve to daje lijepe rezultate i ako Strijelac i Vodolija tako nastave, iz mjeseca u mjesec bivaju sve bliži i bliži, pa im se smiješi lijepa budućnost. Oboje su avanturisti, slobodoumni i sanjaju o idealnoj ljubavi.

 

 

Ribe

Ribe su u ljubavi skroz predane i slobodne, ne podnose restrikcije. U početku veze činiće vam se da su daleke i da s distance razmatraju da li im odgovarate ili ne. Vi budite lukaviji i uporniji i pokažite im da ste prodrli u njihovu suštinu. Ribe će biti veoma sretne kada shvate da su zaokupile svu vašu pažnju. Njima morate da se date bezrezervno, a ako imate želju da ova veza uspije, treba sve da dijelite. Vaša interesovanja uskoro će biti zajednička i uz malo truda i sreće možete da postanete jedno.

 

 

 

Vaš idealan partner:

Jarac: Nježne Ribe odličan su izbor za Jarčeve, koji preko njih mogu da ispolje svu snagu svoje ličnosti, da budu voljeni i superiorni. Ribe čeznu za nježnošću, a Jarčevi ne znaju kako da je pruže pošto su zatvoreni i sami nemaju potrebu za takvim emocijama. Ali, kada ima ljubavi, sve prepreke se lako prevazilaze.

 

 

Bik: Oboje znaju šta je onom drugom potrebno. Bikovi čeznu za milovanjem i tihim, mirnim životom. Ribama je potreban jak i stabilan partner, koji može da im pruži emocionalnu i novčanu sigurnost. Zajedno mogu da stvore svoj harmonični svijet, sasvim izolovan od haotične svakodnevice.

 

 

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6