DA POLUDI ZA TOBOM: Ovnu se TAJANSTVENO smeškaj, Ribe lagano ZAVODI, a Škorpija Želi SVE ili NIŠTA!

DA POLUDI ZA TOBOM: Ovnu se TAJANSTVENO smeškaj, Ribe lagano ZAVODI, a Škorpija Želi SVE ili NIŠTA!

1. prosinca 2017. 0 By Admin

Svaki znak na svoj način prelazi sa reči na dela. Neki kreću u akciju odmah, dovoljan im je prvi utisak, neki imaju kasnije paljenje, neki nikada ne pokazuju da su osvojeni,pise   .novosti.rs/

OVAN
ON – Kad on pređe sa reči na dela, vi ste već “bareni i reš pečeni”. Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku, danu i mesecu. Ako taj broj meseci uopšte dostigne dvocifren broj, smatrajte da ste zadržale Ovna, jer ako niste, on je već u novom osvajačkom pohodu, zato što je njemu zanimljivo samo – neosvojivo. Dokle god mu izmičete i tajanstveno se smeškate, radoznali Ovan će trčati za vama.

ONA – Ona neće gubiti vreme sa vama, ukoliko shvati da niste njen “kalibar”. Ali, ako jeste, spremite se da joj budete na raspolaganju u svako doba dana i noći, jer “Ovnica” ume sve da osmisli od doručka u krevetu do romantičnog vikenda na moru. A pri tom ne želi da čeka ni minut, jer joj ne pada na pamet da gubi vreme sa vama, ako niste dovoljno muževni, odlučni, šarmantni i galantni. Pa, vi sad vidite…

 

B I K
ON – Kad bi svi muškarci bili kao Bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da vas je osvajao, neće vas tako lako pustiti kada jednom postane njegova. I samo njegova! Bolje ni da ne pomišljate na kratkoročna rešenja u vidu flerta sa nekim drugim, ako vas trenutno iznervira njegova tvrdoglavost: suočićete se sa provalom besa ravnoj vulkanskoj erupciji, ukoliko mu je stalo do vas.

ONA – Kada shvati da ste vi čovek njenog života, upotrebiće sve adute ženstvenosti koje ima na raspolaganju kako bi vas zadržala: zavodljiv izgled, nenadmašno kulinarsko umeće i damsko ponašanje na kojem bi joj pozavidele predstavnice svih drugih horoskopskih znakova. Seksipilnost, životna radost i pogled kojim suparnicama daje do znanja da ste vi samo “njen i Božiji”, većinu muškaraca zadržava dugo ili zauvek pored žene Bika.

 

BLIZANCI
ON – Zna on da vas je osvojio, nije mu to ni bio neki problem kada je muškarcu Blizanacu jasno da je u svakom društvu najzabavniji, najšarmantniji i najsnalažljiviji. Ali, šta dalje, kada on mora da se druži, informiše, putuje, flertuje i – beži. Ako imate dovoljno poverenja u njega, razumevanja za njega i potrebU za neprestanim usavršavanjem na svim životnim poljima, skinuće vam zvezde sa neba. I više od toga, zaprosiće vas preko mobilnog telefona!

ONA – Kada je dobila svoju igračku, trofej, kako god da vas je u svojoj mašti nazivala (dok vas nije osvojila), žena Blizanac će nastaviti i dalje da se igra, ali sa vama. Nema šanse da vam pored nje bude dosadno ni u jednom jedinom trenutku: imaćete ličnu kuvaricu (brza hrana u svako doba dana i noći), ličnog vozača (do bilo koje tačke na Zemljinoj kugli) i večitu devojčicu pored sebe na čijem će vam mladolikom ili manekenskom izgledu zavideti većina ljubomornog muškog sveta.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4