NEDELJNI HOROSKOP do 7. septembra: Devicu PRATI SREĆA U LJUBAVI, Blizanci KRŠE pravila, Jarac se VRAĆA U IGRU…

NEDELJNI HOROSKOP do 7. septembra: Devicu PRATI SREĆA U LJUBAVI, Blizanci KRŠE pravila, Jarac se VRAĆA U IGRU…

1. prosinca 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop do 7. septembra 2018: Osobe rođene u znaku Lava, Strelca i Ovna biće miljenici zvezdanih sazvežda u ovom periodu. Saznajte šta očekuje vaš znak i u kojim aspektima života ćete doživeti pozitivan pomak, a u kojima ćete stagnirati, piše Ehoroskop.

 

 

OVAN

LJUBAV: Opuštenost ili ravnodušnost vladaće u vašim emotivnim odnosima. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Povremeno ćete takođe biti skloni povlačenju i skrivanju emocija, ali to će biti prolazno.

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba da budete na usluzi drugima. Upravo te vrline vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne štedite se, imate snage.

 

 

BIK

LJUBAV: Još uvek ćete svako malo biti u iskušenju da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Krajem sedmice počinju malo bolji ljubavni dani, ali i dalje stoji mogućnost provokacija.

KARIJERA: Istraživaćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Jasno ih definišite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte žuriti ni u čemu.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Zanimljiva dešavanja na koje ćete svakodnevno nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli preterati s izlascima i provodima, ali i s ljubomorom. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života.

 

 

 

KARIJERA: Stara izreka da ako od života dobijete limun, vi od njega napravite limunadu, važiće i ovaj put. Pokazaćete svoju kreativnu crtu i primenićete spomenuto pravilo. To što će sve to u sebi nositi i crtu utešne kategorije nije ni važno.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Snaga je u vama.

 

 

RAK

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati u vašoj kući. Jednostavno će im goditi vaše društvo. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom, nego sami s partnerom. Niko vam doduše neće prigovoriti, ali ponekad se i osamite udvoje.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla putovati preko granice.

ZDRAVLJE&SAVET: Poboljšanje zdravlja i kondicije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3