Ova 3 znaka koja će decembar iznenaditi velikim finansijskim dobitkom!

Ova 3 znaka koja će decembar iznenaditi velikim finansijskim dobitkom!

1. prosinca 2017. 0 By Admin

BIK

Bikovi će imati mogućnost da ostvare svoje ambicije ukoliko organizovano i uspešno budu upravljali različitim aspektima svog života.

 

 

Nakon treće nedelje decembra Bikovima na dnevni red konačno dolazi planovi o putovanju u inostranstvo kao i potreba duhovnosti. Retrogradni Merkur baviće se vašim finansijama, kao i nekim dubljim razmišljanjima o životnim dostignućima.

 

 

Tokom druge polovine meseca možete videti rezultate vašeg napornog rada. Takođe, možete očekivati sjajne poslovne ponude tokom decembra. Zvezde su Bikovima naklonjene tokom decembra i sa finansijskog aspekta.

 

Pomažući drugima da postanu prosperitetniji, postajete bogatiji. Pravilnim upravljanjem finansijavaše zarada će rasti. Sve nepotrebne troškove treba smanjiti, a višak novca trebalo bi iskoristiti za rešavanje starih dugova. Ulaganje u nekretnine u ovom mesecu Bikovima takođe može biti profitabilno. Podrška partnera u vašim finansijskim poduhvatima biće takođe prisutna. Planetarni uticaji u decembru primoraće vas da razmišljate o velikim planovima za pravljenje veće sume novca.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3