DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3.decembar: Ovnovi FASCINIRANI,  Rakovima i Lavovima slomljeno SRCE…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3.decembar: Ovnovi FASCINIRANI, Rakovima i Lavovima slomljeno SRCE…

2. prosinca 2017. 0 By Fany
VAGA
Postoji velika želja da se danas prekine sa nekim šablonima i modelima ponašanja, usled čudne planetarne konfiguracije. Revolucija je u vazduhu i to će se odraziti na vašu vezu. Moguće je da ćete otkriti jednu stranu svoje ličnosti za koju niste znali da postoji. Vreme je da dobro prodrmate izvesnu situaciju koja vas sputava. Jednostavno, više ne tolerišete takve stvari.
SKORPIJA
Ponekad su pravila tu samo da bi se prekršila, ali kada je ljubavna veza u pitanju, onda je to kao jaje – jednom kada se polupa više se nemože sastaviti. Usled planetarnih aspekata, danas može doći do nekonvencionalnih pritisaka na vašu vezu, što može biti dobra stvar, ili ne!? Zavisi od toga da li ste odlutali te vam je dosta i da želite da se zabavite ili ste zalutali previše i ne možete da se vratite.
STRELAC
Planetarna konfiguracija danas vam donosi opojan ukus slobode. Treba da izađete, zabavite se i osetite fantastično iskustvo uzbuđenja. Ukoliko tražite partnera, onda posetite mesta koja su na granici avanturizma sa ukusom opasnosti (penjanje uz planinu ili trkanje, npr). To su mesta gde možete upoznati osobu svojih snova.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4