DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3.decembar: Ovnovi FASCINIRANI,  Rakovima i Lavovima slomljeno SRCE…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3.decembar: Ovnovi FASCINIRANI, Rakovima i Lavovima slomljeno SRCE…

2. prosinca 2017. 0 By Fany
JARAC
Vrlo je moguće da vaš partner prolazi kroz fazu kakvog ga niste videli nikada do sada, ali je isto tako verovatno da sve to ima veze sa vama. Zvezde danas ohrabruju svako drugačije ponašanje od uobičajenog, pomalo divlje i uzbudljivo. Moguće je da ćete odlučiti da odete na neko sasvim novo mesto. Probajte nešto gde će vam proraditi adrenalin i oboje ćete imati sjajan dan.
VODOLIJA
Vrlo je moguće da će za vaš ukus današnji dan biti preteran u svakom smislu. U najmanju ruku, neće to biti ono što vama treba. Vrlo je važno da danas oslobodite iz sebe osećaj slobode. Čak možete osetiti potrebu da uradite nešto šokantno i veoma uzbudljivo. Samo napred, jer će vam to svakako proširiti vidike.
RIBE
Prijatelji, partner ili porodica, danas će biti veoma pobunjenički nastrojeni i ratoborni. Ne očekujte da budu uviđavni prema vama. Zbog čudne planetarne konfiguracije biće glasni, bučni, čak i drski, toliko da ćete poželeti da ih se odreknete. Ali, smirite se i sagledajte stvar iz njihovog ugla. Budite iskreni prvenstveno prema sebi, umesto što pokušavate svima da udovoljite.

Stranice: 1 2 3 4