HOROSKOP I LJUBAV ZA ŽENE: Žena OVAN je puna SAMOPOUZDANJA, Žena BIK UVEK VERNA!

HOROSKOP I LJUBAV ZA ŽENE: Žena OVAN je puna SAMOPOUZDANJA, Žena BIK UVEK VERNA!

2. prosinca 2017. 0 By Admin

ŽENA STRELAC
Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi, je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smela, nezavisna, želi da prekoraci ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrednosti, a ne voli zbrku i anarhiju. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvek gura napred. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese.

 

 

Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezire osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njen izabranik mora biti čovek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osećanja. Čovek njenog života mora otvoreno da iskaze svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti.

 

ŽENA JARAC
Njen odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili nevredne situacije. Prezire dokone razgovore. Realista je. Ume tačno da proceni sled pojedinih događaja i sjajan je organizator. U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne veruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.

 

 

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa. Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njen partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6