Da mu kosa osedi kad pomisli na tebe, da mu srce zadrhti kad nije kraj tebe! Ponašaj se ovako, budi tajanstvena i umiraće za tobom!

Da mu kosa osedi kad pomisli na tebe, da mu srce zadrhti kad nije kraj tebe! Ponašaj se ovako, budi tajanstvena i umiraće za tobom!

5. prosinca 2017. 0 By Admin

5. Budi “zauzeta” a budi pomalo i mistična

Muškarac koji zna da imaš puno posla i da svaki njegov trenutak sa tobom znači da se mora takmičiti sa tvojim drugim obavezama, znaće i da te ceni. Čak i ako nisi previše zaposlena, uvek ostavi utisak kao da te upravo prekinuo u nečem važnom.

 

Naravno, odmah mu stavi do znanja da ti je on dovoljno važan da nakratko posao staviš na stranu i to će mu prijati.

Nemoj mu svaki dan prepričavati svaki svoj doživljaj i ne dozvoli da se on za veoma kratko vreme potpuno informiše o tvojim navikama, obavezama i hobijima, ostavi malo misterije da začini odnose.

 

 

 

Potpuno je normalno da odrasla devojka ima “svoja posla”, prijatelje i rodbinu i nema tu ko šta da se pita gde si i šta radiš… A želeće da zna, u to budi sigurna…

 

Ovo u njemu može samo da pobudi interesovanje i želju da te bolje upozna, a posebno da zasluži vreme koje ćeš provesti sa njim. Svaka druga reakcija u vidu posesivnosti ili ljubomore takođe može da bude dobra za tebei i da ti posluži kao signal da možda imaš posla sa budalom…

 

 

index.hr / besnopile.rs

Stranice: 1 2 3