Metoda “Čaša vode”: Za rješavanje problema i ispunjenje želja – preko noći

Na primjer, pitanje: “Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inozemstvo?” – Nije dobro. Ispravno bi bilo: “Na koji način dobiti novac za putovanje u Pariz?” Ovo je primjer preciznog i apsolutno konkretnog pitanja.

 

 

Ili: “Sada tražim rješenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?” Ili “Koje je za mene najpovoljnije rješenje problema kupnje stana (automobila ..)?” Ili “Kako brzo i lako pronaći posao s plaćom od … kuna? “ili” Kako riješiti problem (taj i taj) sa svojim suprugom (kćerkom, sinom)”…itd.

 

 

Uzmite čašu vode u ruke, koncentrirajte se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući pri tome u sebi:

 

 

“To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema.”

Preostalu polovicu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje.

 

 

Ujutro popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte mijenjati redoslijed riječi), koje ste postavili prethodnu večer i frazu u mislima – “To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema”.

 

 

Možda vam se, već u toku noći ili tijekom sljedećeg dana, u obliku prosvjetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očito rješenje vašeg problema. Ili moguće je, da tijekom sljedećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagovještaja u kojem se pravcu treba kretati dalje. Nečiji poziv, članak u novinama, neočekivani susret … sve to može biti ključ za rješavanje vašeg problema.

 

 

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rješenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj intuiciji/podsvijesti za dobivenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu).

 

nastavak na sledecoj stranici…