Metoda “Čaša vode”! Za rješavanje problema i ispunjenje želja – PREKO NOĆI!

Metoda “Čaša vode”! Za rješavanje problema i ispunjenje želja – PREKO NOĆI!

5. prosinca 2017. 0 By Admin

Kako to djeluje i zašto je ova tehnika učinkovita?

Mnogi su upoznati s činjenicom (koja je i znanstveno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno posjeduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može utjecati na podsvijest čovjeka (i ne samo čovjeka). Ljudsko tijelo, uključujući i mozak, sastoji se od više od tri četvrtine vode.

 

 

Stvar je u tome da kad čovjek pije vodu, a oči su zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak kao da pokušava “proračunati” što ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za učinkovito programiranje.

 

 

Fenomen pamćenja omogućuje vodi čuvati podatke. Voda podsjeća na novi disk na kojem možete učiniti bilo koji podatak. Tako da obična voda može utjecati ne samo na podsvijest, već i na organizam čovjeka, što su dokazala brojna znanstvena istraživanja, i pomoću nje može se pomladiti i iscijeliti ljudski organizam.

 

 

 

Pomoću čaše vode, po Silva metodi, moguće je, ne samo pronalaziti rješenja svojih problema, nego s uspjehom ispunjavati i želje. Smisao je, kako ste shvatili, u programiranju vlastitog mozga i prijenosa njemu željene energetike.

 

 

Za svaki novi problem, potrebno je ponoviti tehniku. Posebno pozitivan utjecaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose.

Možda ćete biti skeptični po pitanju djelotvornosti ove jednostavne metode, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi.

 

Dakle, možete samo probati i na vlastitom iskustvu se uvjeriti u njenu učinkovitost.

Napominjemo, vaša podsvijest može dati jasan odgovor na svako vaše pitanje.

 

 

uspesnazena.com

Stranice: 1 2 3