NJU BIRAJTE AKO ŽELITE ŽENU ZA CEO ŽIVOT: Ovoj dami je ljubav poput disanja, zato i zaslužuje sve najbolje!

 

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osećaja žestine i protiv osećanja mekoće i krhkosti. Večni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

Kako bi kompenzovala to što ne poznaje sebe, ona će ugoditi svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamerati zbog toga; ali ako volite Vagu, morate videti njenu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.Njeno srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mesto u svetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je podstaknete na brigu o sebi. Ona nikada neće biti usmerena na njene potrebe, tako da ćete morati da je naučite toj veštini.

 

Moraćete je naučiti da stavljanje njene potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.Osećaće se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Ukoliko želite zarobiti srce Vage, to mora biti zauvek. Od Vage nema predanijih partnera, pažljivijih ni angažovanijih. Nikada je ne smete uzeti zdravo za gotovo, jer će se njeno srce zatvoriti kada oseti neprijatnost, a tada riskirate da nikada više ne nađete put. Njeno srce zna tajnu svega. Zaštitite ga.

 

Ona će se ponekad osećati izgubljeno. Biće joj potreban vrući čaj i pokrivač, crno-beli filmovi i tišina. Neki drugi put, biće joj potrebno društvo. Zabave i ponoćne šetnje i duboki, mahniti razgovori. Njoj je potreban stalni podsetnik da je lepa, voljena, još bolje – obožavana. Njoj je potrebna avantura. Vaga želi autonomiju, ali ne može podneti ni pomisao da bude ostavljena sama. Morate je prihvatiti, čak i njene kontradiktornosti.

 

Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne poseduje. Ona će vas iznenaditi sa spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gde će jesti, što će nositi ili koga voleti. To će vas uništiti, ali morate pokušati da razumete. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.Voleti Vagu znači voleti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto.

 

Nastavak na sledećoj strani…