NJU BIRAJTE AKO ŽELITE ŽENU ZA CEO ŽIVOT: Ovoj dami je ljubav poput disanja, zato i zaslužuje sve najbolje!

Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali takođe žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti. Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahteva inteligenciju i humor. Nema ništa privlačnije od pameti. Mrzi nesklad, jer se zbog njega oseća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona veruje u oproštaj i poverenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekad uništiti; treba je podsetiti da je svaka prepirka prilika za rast – to je početak novog u svemu.

Advertisements

 

Vaga voli zaljubljenost i moraćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtevati trajnu evoluciju i inspiraciju. Ako volite Vagu, morate videti dobru nameru koju ona uvek ima u svom srcu; ako ignorišete taj deo nje, uskraćujete joj ličnu istinu. Ona ne može preživeti bez te istine.

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada verujte njenim suzama i rečima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanela namjernu štetu.Ali ako ste svedok bljeska ljutnje u njenim očima, morate pustiti svoj bes.

 

Nežna, saosećajna Vaga će silovito reagovati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vreme za borbu. Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i verovati u cilj, videti sve onako kako jeste, manifestaciju najdublje svrhe njenog srca.Verujte u nju i ona će verovati u vas. Kada je Vaga srećna, ona može preuzeti svet. Potrebna joj je samo prava muzika, smeh i njen osmeh.

 

Ali, um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene reči. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nežno voditi natrag do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova. Vaga cveta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona veruje u dobrotu ljudi, u magiju i (pre svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate verovati u nju zbog svega što ona jeste.

 

Advertisements