Dnevni ljubavni horoskop za 7. decembar: Bik mora preuzeti odgovornost, Lav dovodi u red svoj ljubavni život, a ovaj Zodijak će danas morati sam sa sobom da raščisti neke stvari…

Dnevni ljubavni horoskop za 7. decembar: Bik mora preuzeti odgovornost, Lav dovodi u red svoj ljubavni život, a ovaj Zodijak će danas morati sam sa sobom da raščisti neke stvari…

6. Decembra 2017. Off By Fany

 

RAK

Danas se pripazite da sami sebi ne skačete u stomak. Postojaće izazov da potonete u jedno od vaših depresivnih stanja uma i tako propustite poriliku da sretnete nekog posebnog. Ukoliko idete ili organizujete zabavu ili neko društveno okupljanje onda će vam to doneti dosta dobre i pozitivne energije.

 

LAV

Vi i partner imaćete dosta koristi od današnjeg planiranja vaše veze, a sa trenutnim astralnim poravnanjem što više detalja budete uključili u te planove to bolje po vas. Imaćete dosta koristi od nekog zajedničkog projekta jer će vas dosta zbližiti i ogrnuti vas zajedničkim, pozitivnim plaštom. Biće vam drago da ste inicirali takav napor.

 

DEVICA

Današnje planetarno poravnanje moglo bi da kreira nekakvo turobno raspoloženje između vas i partnera, gde biste oboje mogli pomisliti da ta veza ne funkcioniše kako treba. Najbolje bi bilo da ne dozvolite da takva osećanja izađu iz vas danas, iako ćete biti pred izazovom da to učinite. Ukoliko je potrebno provedite neko vreme sami i razmislite o svemu. Razgovarajte sutra. Sve će biti uredu!

 

VAGA

Sa današnjom astralnom enrgijom mogli biste se osećati malo skučeno i vezanog jezika, ali nemojte da vas to zaustavi da kažete svom partneru svoja najdublja osećanja. Ukoliko zajedno planirate da vezu podignete na viši nivo, onda morate reći šta vam je na srcu. Potrebno je oboma! Nemojte biti pesimista jer nećete ništa uraditi!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4