LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

 

Lav

Gospode, koliko fascinantne snage i stimulativnog naboja ima u njegovu udvaranju. On je osjetljiv na sve laskave opaske upućene njegovu izgledu ili inteligenciji, tako da je u stanju za vas čak i život dati. On je čovjek trenutka, strast se budi istodobno s pogledom njegovih očiju.

 

 

Nikada se neće štedjeti da bi vas osvojio, ali kada vas prestane voljeti, onda zaista više nemate nikakve šanse. Otiđite prije nego vas uništi.

 

 

U pravilu se žene osobama nižeg društvenog statusa nego što je njihov jer ne mogu odoljeti stjecanju podanika nad kojim će vladati. Ispod njegovih kraljevskih manira tinja despotski, jaki ego i arogantna taština spremna da bukne ili napadne bilo koju žensku osobu koja joj se usudi protusloviti. Najviše od svega Lav mrzi žene niske inteligencije i obrazovanja.

 

 

Djevica

Zapravo, ovi muškarci su ispunjeni ljubavlju, ali ne tragičnom ljubavlju tipa Romeo i Julija. Radi se o pouzdanom i stabilnom muškarcu. Njegovim moždanim vijugama ne prolaze često spontani refleksi jer sve pokušava staviti pod kontrolu. Pa ipak će vam znati pokazati privrženost u trenucima kada vam ponestane snage.

 

 

Uredno će brinuti o svim obiteljskim zadacima i bit će vjeran, pouzdan i odan suprug, otac, prijatelj ili ljubavnik. To što često (veoma često) nezaustavljivo zna dijeliti savjete, kritizirati sve oko sebe, pri čemu neuspješno sagledava vlastite mane i nedostatke – morate zaboraviti.

 

 

 

To što nećete moći kupiti nekoliko parfema odjednom nije razlog da ga zaboravite već pri prvom susretu. On svoju ljubav izražava nesebičnom predanosti obitelji i prijateljima. On voli organiziranost u svemu, grozi se plačnih izjava i sentimentalnih gluposti koje ga plaše jer njegov racionalni i profinjeni um jednostavno ne poznaje takav način funkcioniranja. Kaotičnost i buka uvijek u njemu bude strah i želju za bijegom.

 

 

Ovom čovjeku je neizmjerno potreban mir. Nikada neće inzistirati na kvantiteti, već na kvaliteti osjećaja. Mišljenja je da se dubina osjećaja ne može iskazati gestikulacijom ruku. Ne voli slabost suza koje primoravaju čovjeka da učini nešto što je suprotno njegovim principima. On se pouzda u razložan razgovor koji nudi rješenja za obadvije strane. Spreman je popuštati, ali ne do kraja. Ako nije uspio s vama uspostaviti ono što smatra da bi trebao – malu savršenu ljubavnu cjelinu – krenut će na put i izabrat će život osamljenika.

 

 

Vaga

Vaga je izmislila ljubav i ljepše ju je profilirala od Lava ili ostalih astroloških znakova. Muškarac Vaga se u toj ljubavi ležerno koristi svim mogućim trikovima i rijetko kada ne uspije dobiti ono što je sebi u mislima zacrtao. Međutim, kada ulovi neku ženu, nije uvijek siguran što bi s njom. Budući da ju je već šarmirao do dobrovoljne pokornosti, on oklijeva. Da vas ostavi ili da vam predloži brak? Zaista čudna i oprečna razmišljanja. Kod tih dilema počinje njegova mentalna borba i život s takvom osobom može postati pakao.

 

 

Muškarci Vage ne gube nikada zanimanje za suprotan spol. Vjerujem da ste se već naučili nositi s tim. Budući da se umjetnost ljubavi kod njih javlja veoma rano, a da su im šetnje po džunglama ljubavi učestale, događaju im se zaista neobične situacije. Teško ženama kažu ‘ne’, pa se zbog osjećaja dužnosti i pravednosti znaju zakopati u neke sasvim bezizlazne veze.

 

 

 

Odvratnost prema okrutnosti koju bi izazvali svojim ‘ne’, može ih odvesti do fatalnih pogrešaka koje su predodređene za brakorazvodnu parnicu ili će, zbog beskrajnog odlaganja, propustiti ljubav svog života. Ako ste zaljubljeni u muškarca Vagu, često ćete se susretati s njegovom neodlučnošću. Zato vam toplo savjetujem – uzmite stvar u svoje ruke!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4