LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

LJUBOMORNI do ludila: Osobe rodjene u ovom znaku vole SVIM SRCEM, njihovim venama tece STRAST!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

 

Vodolija

Originalan je i ekscentričan, simpatičan, prepun ironije, dvosmislenih upadica, ležerne boemštine, žene ga obožavaju i vole biti u njegovom društvu. Suvremen je, sklon slobodnim vezama. Ako je oženjen, odan je obitelji. Treba mu žena koja će ga razumjeti i pratiti.

 

 

 

Ovaj muškarac je jako emotivan, human, iskren, pa bi zbog svoje eksplozivnosti morao biti i obazriviji. Zna naglo prasnuti, u tmurnom raspoloženju često može izgovoriti mnoge grube i nespretne riječi. U društvu veseljaka je kolovođa, neposredan, spontan, intiman. U iznenadnim trenucima nepotrebno se zna žrtvovati, ne traži nikakva priznanja za to i najčešće se odnosi ležerno prema životu.

 

 

 

Svoju odlučnu i svojevoljnu prirodu u trenutku velikih ljubavi zna potpuno gurnuti u drugi plan žrtvujući se materijalno i moralno za ženu koju voli. Obično svoje voljene partnerice uspijeva zatrpati sitnicama koje njihov život čine sretnijima, ali zbog svoje sebičnosti u stanju je potpuno izolirati svoju partnericu da je ne bi ni s kim dijelio.

 

 

Ribe

Muškarac Riba može biti sve što (ne) želite! Privlačan, simpatičan, duhovit i donhuanski tip. Priroda mu je izuzetno strastvena, ali teško otvoreno iskazuje ono što osjeća. Teško ga je voljeti, a razumjeti još teže. Romantičan je i sentimentalan, on izabranicu svog srca stavlja na pijedestal. Obožava misteriozne i jake žene.

 

 

Žena će ga morati glasno hvaliti, naravno, najžešće od svega njegovu muškost i ljubavničke kvalitete jer samo na taj način muškarac Riba stječe sigurnost. Treba uvijek imati pored sebe energičnu, strastvenu i inteligentnu ženu koja ga razumije i voli i koja suptilno vlada s njim vodeći ga prema realnijem i pozitivnijem shvaćanju života.

 

 

Često ovaj muškarac djeluje zagonetno, mutno, odsutno, nepraktično. O, to se ženama jako sviđa. ‘Daje puno, a traži malo’, tako on sam sebe doživljava… Jao, koje otrježnjenje nakon nekog vremena. Ako ih hoćete nakon ‘pregledavanja’ mijenjati, on neće pristati na to. Mislim da žene tada svjesno zažmire i nastave živjeti s njima i za njih. Zapravo one se njima prilagođavaju… trajno.

 

 

 

 

Stranice: 1 2 3 4